به گزارش خبرنگار مهر، سیروس شاه غیبی شامگاه سه شنبه در جریان دیدار استاندار کردستان با سفیر قزاقستان در کشورمان بیان کرد: بر اساس مطالعات صورت گرفته در استان کردستان بالغ بر 500 میلیون تن ذخیره معدنی شناسایی شده است که این میزان ذخیره معدنی در حوزه های مختلف است.
وی بیان کرد: بر اساس مطالعات صورت گرفته در استان کردستان بیشترین مواد معدنی مطالعه شده شامل آهن، طلا، منگنز، انواع سنگ های قیمتی و زینتی است که در حال حاضر بخش اندکی از این امکان ارزشمند در استان مورد بهره برداری قرار می گیرد.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان کردستان یادآور شد: در استان کردستان در مجموع 850 واحد صنعتی فعال وجود دارد که زمینه های اشتغال برای بیش از 20 هزار نفر ایجاد شده است و البته در حال حاضر پروژه های مختلفی در این بخش در کردستان در دست ساخت قرار دارد.
شاه غیبی افزود: یکی از ویژگی های استان کردستان وجود معادن طلا است که بر اساس مطالعات صورت گرفته علاوه بر شهرستان قروه در شهرستان های سقز و بانه نیز معادن طلا شناسایی شده است و انتظار می رود با جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی شاهد بهره برداری مناسب از این معادن باشیم.
وی گفت: معدن طلای ساری گونی قروه در سالهای گذشته توسط شرکت انگلیسی مورد مطالعه قرار گرفت ولی طی چند سال اخیر راکد شده است و فعالیت در آن انجام نمی شود که با توجه به اقدامات صورت گرفته قرار است که شرکت قزاقستانی با مشارکت کشورمان کار بهره برداری از این معدن را انجام دهند.
در ادامه این نشست راهکارهای مختلف بهره برداری از معدن طلای ساری گونی قروه توسط شرکت مشترک ایرانی و قزاقستانی مورد بحث و بررسی بیشتر قرار گرفت.