به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی امامی فر شامگاه پنجشنبه در آیین بهره برداری از 60 هزار متر مربع پروژه های عمرانی در دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: کاری که در دانشگاه آزاد اسلامی صورت می پذیرد برابر چند وزارتخانه است.
وی با بیان اینکه کارها در این مجموعه با تهذیب و اخلاص همراه است، گفت: حاشیه در اجرای برنامه های این نهاد کمتر دیده می شود.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی همدان با اشاره به موضوع وقف دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: ولایت پذیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این موضوع قابل تقدیر است.
وی تاکید کرد: ولایت پذیری مجموعه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی باید الگویی برای تمام مدیران ارشد نظام باشد.
امامی فر تاکید کرد: توجه به مسائل فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی خوب است اما توقع بیش از این مقدار است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر دهه عدالت و پیشرفت گام برمی دارد، گفت: فضای تعاملی موجود در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی همدان مناسب است.
انتظار جامعه و شهر همدان از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی بالا رفته است
کاظم حجازی با بیان اینکه پروژه های بهره برداری شده افقی روشن را برای این دانشگاه ترسیم می کند، گفت: با وجود این امکانات انتظار جامعه و شهر همدان از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی بالا رفته است و ارائه خدمات مفید توسط این مجموعه مورد انتظار مردم است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی دانشکده پزشکی و تنوع افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی نیز از درخواست های مسئولان است.
حجازی با اشاره به اینکه شمار زیادی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی همدان بومی هستند، گفت: همدان توانایی تبدیل شدن به دانشگاه تاثیر گذار در کشور و منطقه غرب کشور را داراست.