سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان از برگزاری نشست مشترک دو روزه روسای کمیسیون های مجالس ایران وافغانستان در تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فداحسین مالکی سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان گفت:نشست دو روزه روسای کمیسیون های مجالس ایران و افغانستان روز شنبه(اول مردادماه) باشرکت 30 نفراز روسای کمیسیون های مجلس نمایندگان و مجلس سنای افغانستان و با حضور لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی  و روسای کمیسیون های مجلس ایران درتهران برگزار می شود.   

مالکی تصریح کرد:این سفربه ابتکار سفارت و با دعوت مجلس شورای اسلامی درراستای تقویت مشترکات و مناسبات دوکشور صورت می گیرد و بیانگر این است که کشورهای منطقه می توانند با هم اندیشی و بدون دخالت کشورهای غربی درخصوص تحولات جاری و آتی تصمیم گیری نمای و برگزاری اجلاس اخیر سه جانبه میان روسای جمهور سه کشوردر تهران نیز نشان داد که مسائل کشورهای همسایه  در یک فضای منطقه ای قابل حل و فصل است. 

سفیرجمهوری اسلامی ایران افزود:روسای کمیسیون های مجالس افغانستان در حاشیه این نشست، به استان های  اصفهان  و خراسان رضوی سفر خواهند کرد و از تعدادی  مراکز صنعتی نیز بازدید می کنند.

مالکی همچنین ترور زنجیره ای رهبران جهادی درآستانه برگزاری اجلاس بن دوم و واگذاری مسئولیت های امنیتی در برخی از ولایات به نیروهای افغان را توطئه خارجی برای خدشه دارکردن وحدت ، امنیت و به چالش کشاندن توانایی پلیس افغانستان با هدف  توجیه تداوم حضور خود در این کشور دانست.