منصور ایمانی در گفتگو با مهر رسانه ها را در حکم دانشگاه عمومی دانست که با همه اقشار جامعه سرو کار دارند، افزود: اگر رسانه های یک جامعه در اختیار نیروهای متعهد قرارگیرند می توانند زمینه رشد و شکوفایی جامعه را فراهم کرده و آن را به سوی سعادت و کمال سوق دهند ولی اگر دراختیارافراد غیرمتعهد و وابسته قرار گیرند به عاملی از عوامل تباهی فرهنگ و اعتقادات یک جامعه، بدل شده و جامعه را به تباهی خواهند کشاند.
وی همچنین با بیان اینکه رسالت مطبوعات در یک جامعه اسلامی را می توان در دو بخش هدایت، تربیت و ارتقاء فکری و فرهنگی جامعه از یک سو و از سوی دیگر مبارزه با انحرافات و جلوگیری از ناهنجاری ها قرارداد، اظهارداشت: مسیر این هدایت باید درچهار چوب تدوین شده معارف دینی و اطلاع رسانی صحیح و شایسته باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان گفت: در بخش مبارزه با انحرافات نیز رسالت سنگینی متوجه مطبوعات به عنوان رکن مهمی از ابزار ارتباط جمعی در جامعه اسلامی است.
وی خاطرنشان کرد: این رسالت ضمن پرهیز دادن مطبوعات از نقض حدود تعیین شده و خطوط قرمز در شرع مقدس اسلام، وظایف سنگینی همچون برنامه ریزی دقیق و اصولی در راستای خط دهی به روند حرکتی جامعه و نیز پرکردن صحیح اوقات فراغت افراد به ویژه جوانان و نوجوانان با الهام از مبانی و ارزشهای دینی و اسلامی متوجه آنان می سازد.
ایمانی ادامه داد: این مسئله به ویژه درعصر کنونی با گسترش ارتباطات و تبلیغات زهرآگین دشمنان و تلاش آنان درایجاد انحرافات فکری و اخلاقی جوامع مسلمان، مسئولیت خطیری است که رسالت مطبوعات و دیگر وسایل ارتباط جمعی را در مبارزه با آن بیش از پیش نمایان می سازد.