به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر"، به دنبال اظهارات نماينده مردم كرج در مجلس شوراي اسلامي و همچنين ديگر مسئولان و مقامات اين شهرستان در ارتباط با انتقال آب رودخانه كرج به تهران، مسئولان و مجري طرح مذكور اجراي اين عمليات را به هيچ عنوان تبعض آميز تلقي نمي كنند.
مجري طرح تامين و انتقال آب شرب شهر تهران در اين خصوص گفت: با توجه به اينكه آب مورد نياز تهران از طريق 23 كيلومتر تونل از پاي سد به كرج منتقل و از آنجا نيز در حدود 30 كيلومتر طي مي شود تا به تصفيه خانه تهران برسد، طرح احداث تونل انتقال آب از پايين دست سد كرج، بهترين گزينه است.
علي اكبر شفيعي افزود: اين طرح شامل انتقال آب از پايين دست تنظيمي كرج به تصفيه خانه شماره 6 واقع در شمال غرب تهران، از طريق تونلي به طول 30 كيلومتر و قطر تقريبي 4 متر مي باشد.
وي در ارتباط با آلودگي ناشي از اجراي اين طرح كه از سوي مسئولان شهرستان كرج مطرح شده است، گفت: از مهم ترين مزاياي طرح مذكور اين است كه آب شرب انتقالي از هرگونه آلودگي حاشيه رودخانه محافظت خواهد شد.
شفيعي ادامه داد: در همين حال ميزان آب دريافتي از خروجي سيستم با ميزان ورودي به سيستم در آينده نيز يكي خواهد بود.
مجري طرح تامين و انتقال آب شرب شهر تهران در ارتباط با اهداف اين طرح گفت: افزايش ظرفيت انتقال آب از كرج به تهران، حفاظت كيفي آب شرب تخصيص يافته از رودخانه كرج از نظر آلودگي موجود در حاشيه رودخانه، آبرساني به مناطق شهري با ارتفاع بالاتر از رقوم زير پوشش تصفيه خانه هاي موجود و در نتيجه كاهش هزينه هاي پمپاژ از اهداف اين طرح به شمار مي روند.
وي مدت زمان اجراي اين طرح را 70 ماه اعلام كرد و افزود: ظرفيت انتقال آب اين تونل 16 متر مكعب در ثانيه است و پيش بيني مي شود تا اواخر سال 88 به مرحله بهره برداري برسد.
شفيعي همچنين با اشاره به صرفه جويي در هزينه بهره برداري و نگهداري سيستم هاي توزيع آب و آبرساني به مناطق گسترش يافته در محدوده شمال و شمال غرب تهران، گفت: كاستن از ظرفيت سيستم هاي موجود فعلي انتقال و تصفيه آب كه در برخي موارد بيش از 40 سال تحت بهره برداري بوده ، از اهداف عمده طرح انقال آب كرج به تهران از طريق تونل مذكرو مي باشد.