معاون وزیر کشور با بیان اینکه از سال 79 تا 89 ، 15 هزار فقره آتش سوزی در جنگل رخ داده است، افزود: بیش از 148 هزار هکتار از جنگلها بر اثر این آتش سوزیها از بین رفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن قدمی در سمینار مدیریت حریق در عرصه های منابع طبیعی کشور و رویشگاه زاگرس گفت: کشور ما از نظر مراقبت از منابع طبیعی در حد استاندارد و مناسب نیست و برداشت درستی از منابع طبیعی نمی شود.

وی افزود: متوسط بارش در کشور 250 میلی متر است که 50 میلیارد متر مکعب از کل بارشها به هدر می رود.

معاون وزیر کشور تصریح کرد: آتش سوزی جنگلها و خشکسالی از عواملی است که در چند سال گذشته به مشکلات کشور در حوادث طبیعی اضافه شده که بخشی از آن هم عوامل انسانی است.

قدمی با بیان اینکه آموزش به افراد جامعه مهمترین راهکار برای جلوگیری از تخریب جنگل است، تصریح کرد: 95 درصد آتش سوزی ها در جنگل عامل انسانی دارد و از سال 79 تا 89 ، 15 هزار فقره آتش سوزی در جنگلها اتفاق افتاده که بیش از 148 هزار هکتار از جنگلها را نابود کرده است که رقم بسیار زیادی محسوب می شود.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از مردم بومی برای حفاظت از جنگلها، اظهار داشت: برای اینکه از جنگل ها به خوبی مراقبت شود باید از مردم بومی کمک گرفت و برای آنها محدودیتی قرار نداد تا بومیان هم مجبور به تقابل با مسئولین نشوند.

معاون وزیر کشور بهترین حافظان جنگل را نیروهای بومی منطقه دانست و افزود: سازمان بحران در یکسال گذشته هماهنگی ها و اقداماتی را برای این منظور انجام داده که در حال پیگیری در شورای عالی مدیریت بحران است.