یک مقام مسئول در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از پرداخت به طور متوسط سالانه بیش از 300 میلیارد تومان کارمزد به جایگاه های سوخت خبر داد و اعلام کرد: جایگاههای سوخت غیر استاندارد تعطیل می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رجب پور با بیان اینکه در حال حاضر به طور متوسط سالانه بیش از 300 میلیارد تومان کارمزد بابت توزیع فرآورده های نفتی به جایگاه های سوخت، فروشندگی های سیار و روستایی پرداخت می شود، گفت: در شرایط فعلی نرخ کارمزد هر جایگاه متناسب با درجه آن مجاری عرضه تعیین و پرداخت می شود .

معاون مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با یادآوری اینکه طرح درجه بندی جایگاه های سوخت از سال 1383 تاکنون تعریف و اجرایی شده است، تصریح کرد: هم اکنون در سطح کشور تعداد 146 جایگاه ممتاز، 496 جایگاه درجه یک، 297 جایگاه درجه دوم و 918 جایگاه درجه سه فعال است .
 
وی با اعلام اینکه همچنین تعدادی جایگاه خارج از طرح درجه بندی هم در سطح کشور فعالیت می کنند، اظهار داشت: جایگاه های بدون درجه به معنای غیر استاندارد بودن آنها نیست .
 
رجب پور با تاکید بر اینکه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در صورت مشاهده جایگاه هایی که حداقل استاندارد عرضه سوخت را رعایت نکنند، بلافاصله  آنها را تعطیل خواهد کرد، بیان کرد: در شرایط فعلی شاخص های مختلفی همچون نوع ارائه خدمات، توسعه فضای سبز، رنگ آمیزی، ارائه خدمات جانبی، نصب تابلو و علائم ایمنی، ایجاد رستوران و نمازخانه در تعیین نوع درجه جایگاه های سوخت تاثیر گذار است .
 
معاون مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران تاکید کرد: با اجرای طرح درجه بندی، سطح ارائه خدمات جانبی در جایگاه های سوخت در سال های اخیر حدود 40 درصد افزایش یافته است .
 
به گزارش مهر، در حال حاضر بیش از سه هزار جایگاه عرضه بنزین و گازوئیل و یک هزار و 703 جایگاه سی.ان.جی در سطح کشور فعال است که تا پایان سال جاری تعداد کل جایگاه های سوخت ایران به مرز پنج هزار باب خواهند رسید.