به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان فتحی پور اظهار داشت: نامگذاری سال جهاد اقتصادی به معنای عدم رضایت رهبری از وضعیت فعلی اقتصاد کشور، عدم کفایت رویه درپیش گرفته شده توسط سیاستگذاران و اهمیت و اولویت بخش اقتصاد در میان سایر فعالیتها است.
فتحی پور با بیان اینکه یکی از اولین سئوالاتی که در اذهان جامعه در ابتدای سال جهاد اقتصادی شکل گرفت این بود که"برای تحقق بیانات رهبری چه اقداماتی در اولویت قرار گیرد "، گفت: باید برای این منظور ابتدا در معنای "جهاد اقتصادی " تأمل کرد.
وی تصریح کرد: جهاد اقتصادی در مقام اجرا به معنای هر حرکت اصلاحی و اقدامی است که در مقابل آن از طرف برخی گروههای داخلی یا خارجی مقاومت صورت میگیرد و نیاز به حرکتی جهادگونه دارد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه برای حرکت در راستای تحقق خواست رهبری در سال جهاد اقتصادیلزوما نباید به دنبال محورهای جدید بود، اظهار داشت: بخشی از بیانات ایشان ناظر بر بازنگری در اولویتها، شناخت ضرورتها و تغییر نوع حرکت است.
فتحی پور یادآور شد: این بدان معنی است که صفت و ویژگی اقدامات مسئولان نباید همانند گذشته باشد و باید با صفت جهاد اجین شود.
وی با اشاره به اینکه حرکت معمولی و عادی برای سال جهاد اقتصادی پاسخگو نیست، اظهار داشت: باید در مقابل مقاومتهای صورت گرفته نیز پایداری کرد که نمونههای این مقاومتها را در برخی از موضوعات اقتصادی می توان دید.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه علیرغم تاکیدات رهبری در برخی حوزههای داخلی و خارجی مقاومتهایی وجود دارد، تصریح کرد: مبارزه با فساد اقتصادی از اولویتهایی است که علیرغم ابلاغ و تاکید رهبری با گذشت سالها از آن فرمان، هنوز به عنوان یکی از آسیبهای حوزه اقتصاد وجود دارد و مقاومتهایی برای اصلاح آن وجود دارد که رفع آن نیازمند حرکت جهادی است.