به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر جعفر توفيقي در ادامه تصريح كرد: آن جايي كه بحث پايداري از تماميت و آرمان هاي نظام مقدس است بسيج هميشه حاضر و آماده و ناظر در صحنه بوده است. بسيج بزرگترين امتحان خود را در دفاع مقدس داده است و مايه مباهات و افتخار است كه از فعاليت هاي علمي كساني تقدير مي شود كه هر جا صحبت از پاسداري از ارزش ها و هويت ديني بوده است حضور داشته اند.
وزير علوم افزود: با پشتوانه بزرگي مثل دانشجويان فعال بسيجي مي توان به آرزوي همه ملت به خصوص رهبر معظم انقلاب كه همان سربلندي و عزت ملت است دست يافت. امروز كشور ما از لحاظ سياسي به استقلال دست يافته است و به دور از شرق و غرب و دولت هاي استعماري به سمت آرمان هاي خود حركت مي كند، در زمينه مسائل علمي نيز بايد به اين استقلال دست يابيم. اميدواريم با برنامه ها و تصميماتي كه در برنامه چهارم توسعه در نظر گرفته شده است ابتدا به قدرت علمي منطقه و سپس به قدرت علمي جهاني دست يابيم.
وي به فعاليت هاي علمي كشور به عنوان يكي از دستاوردهاي بزرگ نظام اشاره كرد و خاطر نشان ساخت: پارك هاي علوم و فناوري، مراكز رشد و شهرك هاي علوم در حال تاسيس و تجهيز هستند و به عنوان حلقه تكميلي زنجيره علوم، تحقيقات و فناوري عمل خواهند كرد. ابتكارات و نوآوري ها بايد به نوعي حمايت شوند و پس از ثبت اختراعات بايد با مشاوره استادان و محققان برجسته تكميل شوند و براي استاندارد شدن و توليد انبوه و تجاري سازي آنها اقدام شود.
دكتر توفيقي ضمن اشاره به هفته پژوهش يادآور شد: در زماني فعاليت هاي علمي محدود به فعاليت هاي آموزشي بود. اما امروز پژوهش نيز رونق يافته است. تعداد مقالات، تحقيقات و نواوري هاي علمي بالا رفته است و چرخه كامل شده است. در مرحله بعدي بايد به توليد انبوه و استاندارد سازي و تجاري سازي ابتكارات و نوآوري ها اقدام شود.