قم - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی تربیتی جامعة المصطفی العالمیه گفت: جامعة المصطفی از تولیدات دینی در عرصه مجازی به خصوص ایجاد مساجد اینترنتی از سوی طلاب حمایت می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدرضا صالح قبل از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارداشت: برای تبلیغ در فضای مجازی برنامه‌های ویژه‌ای داریم زیرا امروزه عرصه مقابله با جبهه استکباری از فضای سخت افزاری به سوی نرم افزاری و محیط مجازی پیش رفته است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های حوزه علمیه و جامعة المصطفی در این خصوص ادامه داد: جامعة المصطفی العالمیه در همین راستا از توسعه فعالیت‌های تبلیغی طلاب در فضای مجازی مانند تولید نشریات دینی مجازی، مساجد اینترنتی، منابع دینی اینترنتی حمایت می‌کند.

 "هر طلبه یک وبلاگ" شعار محوری در فضای مجازی

وی با اشاره به حضور طلابی از ۱۰۰ کشور جهان در ایران تاکیدکرد: جامعة المصطفی العالمیه شعار"هر طلبه یک وبلاگ" و تولید وبلاگ حداقل به صد زبان را در دستور کار خود دارد و در این زمینه حمایت‌های لازم را از دانش پژوهان خواهد داشت.

معاون فرهنگی تربیتی جامعة المصطفی العالمیه اضافه کرد: در صورت تحقق این شعار شاهد انفجار تبلیغات دینی در جهان خواهیم بود و این طلاب می‌توانند در مهم‌ترین مسایل جهانی و به خصوص جهان اسلام نقش آفرینی کنند.

فعالیت ۱۵۰ تشکل و انجمن

صالح افزود: هم اکنون بیش از ۱۵۰ انجمن و تشکل فرهنگی و دینی در جامعة المصطفی العالمیه از سوی طلاب غیرایرانی ایجاد شده است که اقدام به راه اندازی سایت، فعالیت‌های تبلیغی، ترجمه کتب و... می‌کنند.

وی برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و تبلیغی از جمله جشنواره بین المللی طوبی را یکی از فعالیت‌هایی دانست که می‌تواند در تعارف و شناساندن مسلمان کشورهای اسلامی به یکدیگر نقش مهمی ایفا کند.

وی تاکیدکرد: طلابی از صد کشور جهان در ایران حضور دارند که شناساندن کشور‌ها به یکدیگر و ایجاد تعامل میان آن‌ها ظرفیت مناسبی برای تبلیغ دینی و ایجاد وحدت اسلامی به شمار می‌رود.