به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی زارع با اعلام این خبر افزود: فعالیتهای آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان در دو بخش دولتی و خصوصی شامل ارائه آموزش به کارجویان به صورت رایگان، کسب مهارت در بخش خصوصی و احیای آموزش استاد شاگردی در این مجموعه است.
وی اظهار داشت: ارتقای سطح مهارتی کارگران میتواند به افزایش بهرهوری کمک کند و محیط کارگاهها را با پیشرفتها و علم روز هماهنگ سازد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اصفهان تصریح کرد: بر اساس آمارهای به دست آمده، اصفهان بعد از تهران دومین قطب صنعتی ایران است و با وجود 700 هزار بیمه شده تاثیرگذارترین استان در کلان شهرهای کشور به شمار میرود.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود اضافه کرد: باید برای کارگاهها و کارگرانی که مشغول به کار هستند برنامهریزی رفاهی و آموزشی مناسب صورت گیرد.
زارع با تاکید بر همکاری سازمانها و ارگانهای مرتبط با جامعه کارگری بیان داشت: با شناسایی افراد خبره در مهارتهای مختلف در کارگاههای آموزشی و استفاده از تجربیات آنان در دورههای مهارتی به شعار هر کارگاه یک آموزشگاه و هر کارخانه یک دانشگاه جامه عمل میپوشانیم.
وی با اشاره به تشکیل نظام جامع ملی مهارت و فناوری ادامه داد: دستگاههایی که در کشور آموزشهای مهارتی را ارائه میدهند، به صورت مستقل عمل میکردند.
مدیرکل فنی و حرفهای استان اصفهان تاکید کرد: اکنون با تشکیل این نظام، مراکز آموزش فنی و حرفهای در هفت سطح بین دورهای، مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی دورههای مدرکدار مهارتی و آموزشکدههای فنی نیز در این نظام تعریف شده است و به صورت یکپارچه آموزشهای مهارتی را ارائه میدهند.