به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا جلالی - رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزاری نخستین همایش ملی دفاع سایبری را در راستای اجرایی شدن فرمان مقام معظم رهبری و سیاست های کلی نظام برای توسعه امنیت، تولید و تبادل اطلاعات و ارتباطات عنوان کرد و اظهار داشت: امروزه موضوع فناوری اطلاعات یک موضوع چند وجهی است و هر حوزه فعالیتی از وجه خودش به این موضوع میپردازد.
وی با بیان اینکه فناوری اطلاعات گاهی رویکرد اطلاع رسانی، گاهی خدمات، در مواقعی امنیتی و دفاعی دارد، تاکید کرد: بنابر اهمیت موضوع و تهدیدات گسترده ای که این حوزه در بردارد لازم است ابعاد مختلف، راهکارها و استراتژیهای دفاعی در این خصوص بررسی و برنامه ریزی شود.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: در نظر است با تاکید بر حوزه امنیت و دفاع از کشور در حوزه سایبری بخشی از راهبردها، رویکردها، اهداف کلان و ساختارها را در قالب همایش مورد بررسی قرار دهیم.
رئیس شورای سیاستگذاری همایش ملی "دفاع سایبری" از سایبر به عنوان پنجمین حوزه جنگ در دنیا نام برد و خاطرنشان کرد: از آنجایی که دنیا وارد نوع جدیدی از جنگ با ابزارهای مخصوص خودش شده لازم است که این دانش را بدست آوریم و به مقابله با آن بپردازیم.
وی با اشاره به تهدیدات فضای سایبری در بخش های مختلف صنعت، بخش خصوصی و دستگاههای دولتی گفت: براین اساس و برای دفاع در مقابل این تهدیدات باید با فرهنگ سازی واطلاع رسانی وجوه تاریک آن را معرفی کرد.
به گزارش مهر، در راستای برگزاری نخستین همایش ملی دفاع سایبری ، نشست شورای سیاستگذاری این همایش با حضور نمایندگان سازمانها ، وزارتخانه ها و دستگاههای اجرایی در محل دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی برپا شد.
در این نشست که به همت پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی و با همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، محمدحسین یادگاری رئیس جهاد دانشگاهی، غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، محمد مهدی نژاد نوری معاون پژوهش وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، مهندس سیاهکلی معاون رسانه های مجازی سازمان صدا و سیما و نمایندگان سازمانها و دستگاههای اجرایی حضور داشتند.
این نخستین نشست شورای سیاستگذاری همایش بود که با هدف اطلاع رسانی از اهداف و سیاستهای پیشنهادی آن برگزار شد و نمایندگان دستگاههای اجرایی، وزارتخانه ها و بخش خصوصی در آن به بحث و بررسی در مورد اهداف پیشنهادی و سیاستهای کلی پیشنهادی حاکم بر همایش پرداختند.
در این نشست مقرر شد اعضای شورا برای اعلام نظرات جامع تر خود در مهلت یک هفته ای پیشنهادات نهایی خود را به دبیرخانه همایش تحویل دهند.