محمد اکبرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ازاین تعداد سه تقاطع مورد بهره برداری قرار گرفته و سه تقاطع دیگرنیز در حال بهره برداری است و بقیه نیزبه تناسب آزاد سازی اراضی با تکنولوژی نوین احداث می شوند.
وی همچنین با بیان اینکه امکانات و زیر ساخت های کلانشهر رشت مطابق با نیازهای و مطالبات مردم نیست، اظهارداشت: با ابلاغ کلانشهری رشت، شهرداری با توجه به تجربه کلانشهرهای دیگر کشور مثل تهران، تبریز، شیراز، مشهد و غیره قبل از تحمل ترافیک بیشتر در سطح معابراین شهر طرح جامع ترافیک را تدوین کرد.
معاون عمرانی استاندارگیلان با اشاره به اینکه پل های روگذری که در سطح کلانشهر رشت احداث شده بر اساس مطالعات طرح جامع ترافیک است، گفت: در این طرح کمربندی های جدید و همچنین قطار شهری برای کاهش ترافیک تحمیلی به شهر پیش بینی شده است.
وی اظهارداشت: با اصلاح مصرف سوخت باید الگوی ترافیکی نیز اصلاح شود چرا که با تغییر الگوها، ترافیک روانی در سطح معابر و خیابانهای کلانشهر رشت ایجاد خواهد شد.
اکبرزاده ادامه داد: دو برنامه پنج ساله برای اجرای طرح های ضربتی ترافیکی در شهر رشت تدوین شده است چرا که این شهر به شدت از ترافیک رنج می برد.
معاون عمرانی استاندار گیلان همچنین از افزوده شدن 400 هکتار به محدوده کلانشهر رشت در قالب ساخت مسکن مهر نیز خبرداد.