علی اصغر عباسپور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هم اکنون از 72 واحد مرغداری در سطح استان، 67 واحد با ظرفیت یک میلیون و 230 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره فعال هستند.
وی تصریح کرد: در راستای اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها تغییر قیمت گازوئیل از 165 به هزار و 500 ریال هزینه سوخت در این واحد ها تا 10 برابر افزایش یافت.
وی تاکید کرد: تعویض قطعات داخلی سالنها و سیستمهای گرمایشی و سرمایشی در این واحدها به منظور بهینه سازی مصرف سوخت امری ضروری است.
وی بیان داشت: طی زمستان گذشته، با بازدید و بررسی وضیعت این واحدها 14 واحد مرغداری با ظرفیت 258 هزار و 200 قطعه جوجه ریزی در هر دوره برای دریافت 11 میلیارد و 790 میلیون ریال تسهیلات به بانک کشاورزی معرفی شدند.
عباسپور افزود: چهار واحد دیگر نیز با ظرفیت تولید 153 هزار و 200 قطعه جوجه ریزی در هر دوره از طریق خود اجرایی برای دریافت 739 میلیون ریال به صندوق توسعه معرفی شدند.
وی در ادامه اذعان داشت: تا کنون بانک کشاورزی و صندوق توسعه برای اعطای تسهیلات به این متقاضیان قراردادی را منعقد نکرده اند و آنان نسبت به سند و تضمین های این متقاضیان اشکال تراشی می کنند.
این در حالی است که این واحدها خواستار دریافت تسهیلات بسته حمایتی هستند تا قطعات و سیستمهای داخلی سالنها را تعویض کنند یا بتوانند در سالنها گازکشی کنند.
مدیر عامل اتحادیه مرغداران استان یادآور شد: بسیاری از مرغداران استان متقاضی و پیگیر گازکشی در سالنهای مرغداریشان هستند، این در حالی است که هزینه های گازکشی، سیستم فشار شکن گاز، ایستگاه فشار و لوله های گاز را باید مرغدار بپردازد.
وی افزود: با این وجود، اگر قیمت گازوئیل به سه هزار و500 ریال افزایش یابد، این فعالیت برای مرغداران دیگر صرفه اقتصادی ندارد.