پس از اظهارات تحريك آميز شاه اردن عليه ايران يك وزير دولت موقت عراق نيز در اظهاراتي تحريك آميز و تفرقه افكنانه از آنچه سلطه شيعيان بر مجلس ملي عراق خواند، ابراز نگراني كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الجزيره عربستان، مالك الدوهان الحسن وزير دادگستري عراق گفت : انتخابات اين كشور اگر در شرايط شكننده امنيتي كه عراق در حال حاضر با آن روبرو است ممكن است منجر به جنگ داخلي شود.

الحسن گفت : چهار استان سني نشين با سلطه شيعيان بر مجمع ملي كه اميدوار است پايان ماه ژانويه (11 بهمن) در جريان انتخابات تشكيل شود، مخالف هستند .

وي افزود : اين استان ها با راهكار انتخابات كه عراق را به عنوان يك حوزه انتخاباتي تبديل كرده است، مخالف هستند و خواهان آن است كه متناسب با تعداد جمعيتش و نسبتي كه در مجموع كل جمعيت عراق به خود اختصاص داده است، در اين مجلس نماينده داشته باشد .