محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت : چون وابسته به حزبي نيستم مي‌توانم افراد اصولگرا، كارآمد و معتقد به نظام و رهبري را كه ركن حكومت است ، در دولتم به كار گيرم.

به گزارش سرويس سياسي "مهر" ، محسن رضايي كه در ديدار اعضاي شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي برنامه هاي خود براي رياست جمهوري را تشريح مي كرد ، تاكيد كرد  كه جريان سوم بيانگر هيچ چيز جديدي خارج از اصول انقلاب و امام نيست، بلكه اين جريان بر مردم تأكيد مي‌كند.

 

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام موضوع حضور آمريكا در منطقه و انرژي هسته‌اي را سخت‌ترين چالش‌هاي دولت آينده دانست و گفت :در چهار سال آينده مبارزه ما با آمريكا به فينال مي‌رسد و ما بايد استراتژي دقيق و حساب شده‌اي را در مقابل اهداف آمريكا طراحي و دنبال كنيم.

 

وي  اين استراتژي را چالشي بدون جنگ توصيف كرد و با انتقاد از روند مذاكرات هسته‌اي و سياست‌هاي اعمالي خارجي در رابطه با عراق و افغانستان تاكيد كرد كه از فرصت‌هاي پيش آمده مي‌شد بهتر استفاده كنيم.

 

رضايي  در تشريح مسايل و مشكلات اقتصادي راه حلهايي را به عنوان شيوه برون رفت از وضع كنوني در زمينه بهره ‌وري از ظرفيت‌ بازارهاي مشترك خليج فارس، خاورميانه عربي و قفقاز و آسياي ميانه را مطرح و تاكيد كرد: بعضي كارهاي اقتصادي در كشور مثل كاهش نرخ سود بانكي و تورم به ريسك بالا و شجاعت نياز دارد كه با كمك متخصصان به آن دست خواهيم زد.

 

وي عدالت اجتماعي را نيازمند تعريف در دو حوزه توليدي و توزيعي دانست و عدالت فراگير را شيوه فعاليت اقتصادي خود دانست و بر فقرزدايي و مبارزه با فساد از يك طرف و حمايت از توليد كارآفريني را تاكيد كرد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت در زمينه فرهنگي گفت: بايد هويت فرهنگي و اسلامي ما در جامعه متجلي باشد و هركس از بيرون وارد پايتخت جمهوري اسلامي مي‌شود، نمادهاي اسلامي را حس كند و ببيند.


وي رفتارهاي دولت را فرهنگساز دانست و بر نقش دولتمردان در فرهنگ سازي جامعه تأكيد كرد و افزود: در بعد معرفتي بايد از توان و توليد انديشه حوزه‌هاي علميه و دانشگاه‌ها بيشتر استفاده كرد و ديدگاه‌هاي كارشناسي حوزه و دانشگاه را در زمينه‌هاي مختف اخذ و بهره‌ برداري نمود.


محسن رضايي با اشاره به نقش زنان در توسعه كشور ضمن تأكيد بر نهاد خانواده به عنوان يك مسئله مهم اجتماعي، مقابله با كنوانسيون رفع تبعيض از زنان را با ارائه طرحي ابتكاري مانند نهضت عدالتخواهي براي زنان، ممكن و لازم شمرد و مهمترين وظيفه دولت آينده را برنامه‌ريزي براي موج عظيم بانوان تحصيلكرده در جامعه دانست.


وي با تاكيد بر ناكارآمدي در حوزه فرهنگ و اقتصاد، به ضرورت نهضت فرهنگي و متجلي كردن كارآمدي در دولت آينده تبيت خود را از نظر هماهنگي اعلام داشت.