به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر رضا مجدزاده در نشست ارائه گزارش پیشرفت نقشه نظام سلامت با حضور وزیر بهداشت، با اشاره به فعالیت کارگروهها در تدوین نقشه نظام سلامت، خاطرنشان کرد: کارگروه های نظام سلامت متشکل از 821 کارشناس بودند که طی مدت زمانی بالغ بر 2 هزار و 559 ساعت کاری انجام دادند.
رئیس مرکز تحقیق و توسعه سیاست های دانشگاهی افزود: در مرحله بعدی، ویرایش نخست از خروجی تلفیق یافته نقشه، نیمه شهریور ماه در اختیار کارگروهی قرار می گیرد و سپس مداخلات، الزامات و سایر موارد مندرج در نقشه با توجه به خروجی سایر گروهها تا آخر شهریورماه مورد بازنگری قرار گرفته و در نهایت جامعیت و انسجام خروجی نقشه بازبینی می شود.
مجدزاده با بیان اینکه نقشه نظام سلامت باید منجر به تحول بخش سلامت در جمهوری اسلامی ایران شود، گفت: این تغییر و تحول بایستی هدفمند و پایه ای باشد.
وی نقشه نظام سلامت را تجمیع کننده کلیه فعالیتها و اسناد پراکنده حوزه نظام سلامت کشور دانست و افزود: امیدواریم تمامی این فعالیتها در قالب نقشه نظام سلامت به صورت منسجم گردآوری شود چرا که نقشه مجموعه منسجمی است که فارغ از پرداختن به جزئیات، مسیر حرکت را در راستای دستیابی به اهداف سند چشم انداز 1404 تعیین می کند.
مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با برشمردن اصول نقشه نظام سلامت گفت: نهادینه سازی ارزش های اخلاقی، پاسخگویی و مسئولیت پذیری، بهره مندی عادلانه، پیشگیری و ارتقاء سلامت، مشارکت مردم، همکاری بین بخشی، تولیت یکپارچه، بهره گیری از نوآوری و فناوری مطلوب، ارتقای سرمایه انسانی از جمله این اصول است.