محمدعلی رجبی استاد دانشگاه و دبیرکل جشنواره تجسمی فجر که شب گذشته در ضیافت هنرمندان با رئیسجمهور به عنوان نماینده هنرمندان تجسمی حضور داشت، در باره صحبتهای خود با احمدینژاد به خبرنگار مهر گفت: من این موضوع را مطرح کردم که خانواده تجسمی کشور بیش از یک میلیون هنرمند را زیر پوشش دارد و امکاناتی که برای رشد این خانواده و عرضه آثار آنها وجود دارد متناسب با این جمعیت و رشتههای متنوع آن نیست.
وی افزود: در ضمن گفتم، هم در زمینه آموزش و هم در زمینه تولید آثار ما احتیاج به کمکهای گستردهتر و بودجه بیشتری نسبت به بودجه در نظرگرفتهشده داریم. همچنین این قول را از سوی هنرمندان بزرگ کشور مطرح کردم که با آمدن احمدینژاد در راس دولت، انقلاب در مسیر واقعی خود قرار گرفت بنابراین شایسته بود که در زمینه هنر انقلاب و هنرهای تجسمی که پیشرو بوده است توجه خاصی بشود. اما متاسفانه ما حتی موزهای به عنوان هنر انقلاب در کشور نداریم و جایگاهی برای هنرمندان این عرصه در نظر گرفته نشده است. بنابراین لازم است توجه بیشتری در این زمینه صورت گیرد تا جمع هنرمندان انقلاب پراکنده نشود.
رجبی درباره سخنان رئیسجمهور در پاسخ به این اظهارات، ابراز کرد: رئیسجمهور پیشنهاد کرد هنرمندان باید تلاش کنند هزینههای هنری را پایین بیاورند. از آنجا که امکانات هنری، هزینه زیادی در بر دارد با یافتن راههای مناسب برای کاهش هزینهها، بخشی از مشکلات نیز حل خواهد شد.
این استاد دانشگاه افزود: در این نشست همچنین درباره خرید آثار هنرمندان، مطرح شد که شرکتها و موسسات خارجی وارد کار خرید آثار هنرمندان ایرانی شدهاند، بنابراین با در دست گرفتن اقتصاد هنر، خط و مشی سیاست فرهنگی را تبیین میکنند که این موضوع دور از سیاستهای اصیل هنر انقلاب است.
رجبی در ادامه بیان کرد: آقای رئیسجمهور درباره سینما خبرهای خوشی دادند اما در مورد هنرهای تجسمی خبری اعلام نکردند.