اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: 64 هزار دانش‌آموز اصفهانی به مناطق جنگی اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم سلمانی با اعلام این خبر افزود: بیش از 64 هزار دانش آموز اصفهانی طی سال جاری و در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام می‌شوند.

وی اظهار داشت: سهمیه سال جاری اردوهای راهیان نور نسبت به سال گذشته سه برابر افزایش یافته است.

معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه در سال گذشته 17 هزار دانش‌آموز اصفهانی به مناطق عملیاتی اعزام شدند، تصریح کرد: آشنایی نسل جوان با فلسفه جهاد، بیان ارزشهای دفاع مقدس و انتقال آن به نسل جوان و معرفی فرهنگ ایثار و شهدا از جمله اهداف اعزام آنان به مناطق جنگی محسوب می‌شود.

سلمانی با بیان اینکه تاریخ اعزام کاروانهای راهیان نور استان از 15 مهرماه تا 15 اسفندماه سال جاری تعیین شده است، بیان داشت: سه هزار نفر از این تعداد را مربیان و معلمان جدید الاستخدام تشکیل می‌دهند.