دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه دیدار از کتابخانه آیت الله مرعشی افتخار بزرگی است، گفت:‌ این کتابخانه یک میراث ماندگار فرهنگی نه تنها برای اسلام و ایران، بلکه برای بشریت و کسانی است که طرفدار دانش و نور هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدرضا مخبر دزفولی در حاشیه بازدید از کتابخانه آیت‌الله مرعشی نجفی در قم تصریح کرد: این کتابخانه، تنها یک کتابخانه نبوده و یک فرهنگستان بزرگ علمی است که نمادها و نمونه‌های بزرگ فرهنگی، دینی و تمدنی در آن وجود دارد.

وی افزود: احداث این کتابخانه توسط مرحوم آیت‌الله مرعشی نجفی از دریچه اخلاص، ایمان، روشنفکری و روشن‌بینی ایشان نشأت گرفته است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: این کتابخانه یک مجموعه منحصر بفرد است زیرا احداث و به‌وجود آمدن آن از یک وجود نورانی یعنی شخص آیت‌الله مرعشی نجفی که افتخار جهان اسلام و تشیع است سرچشمه می‌گیرد.

وی اضافه کرد: سیره، سلوک و فداکاری ایشان برای علم و دانش و به‌دست آوردن گنجینه‌های دانش منحصر به‌فرد است و این شجره طیبه روزبروز نورانی‌تر خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به سؤالی درخصوص نقش حوزه‌های علمیه در تدوین نقشه مهندسی فرهنگی کشور گفت: محوری‌ترین افراد در تدوین این سند مهم کشور فضلای ما در حوزه‌های علمیه هستند.

دکتر مخبر دزفولی تصریح کرد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی یک مجموعه پویا و توانمند از فضلای حوزه را تعبیه کرده‌ایم که حجم زیادی از فضلای حوزه با این مجموعه همکاری دارند.

وی افزود: نه تنها در تدوین سند مهندسی فرهنگی بلکه در تمام زمینه‌هایی که شورای عالی انقلاب فرهنگی قصد تصمیم‌سازی داشته است دوستان حوزوی مشارکت فعال داشته‌اند.

عضو پیوسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در ادامه اظهار داشت: این اتفاق به‌دلیل باور ما به این نکته است که مسیر علم و فرهنگ، تعالی و پیشرفت جامعه ما از مسیر حوزه و علوم اسلامی می‌گذرد.

دکتر مخبر دزفولی یادآور شد: ما بر این باوریم که فضلای حوزه باید نه بصورت حاشیه‌ای بلکه بصورت حضور در متن، در تمام تصمیم‌سازی‌ها مشارکت داشته باشند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: این حضور را شما در تدوین سند نقشه جامع علمی کشور، سند تحول نظام آموزش و پرورش، سند مهندسی فرهنگی و... می‌بینید.

وی افزود: فلسفه تعلیم و تربیت ما توسط فضلای حوزه تدوین شده است که تدوین این سند با همکاری دانشگاهیان ما بوده است و حاصل این تعامل، یک کار بسیار ارزشمند است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: هنر ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی این است که از این ذخیره و گنج که حوزه‌های علمیه نام دارد و دانش و بینش اسلامی از آن سرازیر می‌شود بهره‌برداری کنیم.

در این بازدید دکتر کی نژاد و حجت الاسلام پارسانیا از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین مدیران دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشتند.