بسيج طلاب نيروي مقاومت به مناسبت فرارسيدن 27 آذر، روز وحدت حوزه و دانشگاه، با صدور بيانيه اي اين روز را گرامي داشت.

به گزارش خبرگزاري مهر در اين بيانيه با اشاره به تاريخ مبارزه و آرمانخواهي ملت غيور ايران اسلامي و سال‌هاي مبارزه و پافشاري بر اين اهرم آمده است : دشمنان ايران اسلامي دو كانون حوزه و دانشگاه را كه همواره فياض و الهام ‌بخش انقلاب اسلامي بوده ‌اند مورد دست ‌اندازي و تطميع قرار داده ‌اند و اراده ‌شان بر اين استوار بوده كه بين اين دو كانون فاصله اندازند.

در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است : وحدت مورد نظر اين دو كانون، وحدتي هميشگي و استراتژيك است و در يك جمله وحدت توحيدي است كه در سايه آن، ضمن محفوظ ماندن از دسايس مي‌توان عملا در تكامل‌بخشي يكديگر نيز مفيد واقع شد.

بسيج طلاب در پايان بيانيه، ضمن گراميداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه از تمامي انديشمندان به ويژه بسيجيان هر دو قشر دعوت كرده تا ضمن برداشتن گام‌هاي عملي در راه انجام تكليف به رسالت حوزه و دانشگاه جامه عمل بپوشانند.