تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۲

اولین جلد از مجموعه کتاب‌های «کلید واژه‌های ادبیات» با عنوان «ادبیات جنایی» به همت نشر نشانه روی پیشخوان کتابفروشی‌ها قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «ادبیات جنایی» نوشته جان اسکاگز توسط مترجمان موسسه‌ «خط ممتد اندیشه» و زیر نظر حسین شیخ‌الاسلامی ترجمه و چاپ اول این کتاب با شمارگان 500 نسخه و با قیمت 5300 تومان منتشر شده است.

این کتاب از مجموعه «کلید واژه‌های ادبیات جنایی» اثر همین نویسنده (جان اسکاگز) منتشر شده است.

نویسنده کتاب «ادبیات جنایی» پس از ارائه گزارشی تاریخی از این نوع کتاب‌ها با نام «گاهشمار جنایت» به بحث درباره انواع خرده ژانرهای این ژانر پرداخته است.

گاهشماری جنایت، ادبیات معمایی و کارآگاهی، سبک کارآگاهی خشن، داستان پلیسی، تریلر جنایی و رمان جنایی تاریخی عناوین فصول این کتاب هستند.

مجموعه «کلیدواژه‌های ادبیات» توسط مترجمان و ویراستاران موسسه خط ممتد اندیشه در حال ترجمه است و سایر عناوین این مجموعه به زودی توسط نشر نشانه روانه بازار کتاب خواهد شد.