مطبوعات ايران از عكس به عنوان يك عنصر تزييني در كنار مطالب استفاده مي كنند، اما نمي دانند هر كدام معناي خاص خود را دارند و مي توانند مكمل يكديگر باشند.

محمد اسلامي راد، عكاس صدا و سيما در گفتگو با خبرنگار هنرهاي تجسمي خبرگزاري مهر ضمن بيان مطلب فوق افزود: درمطبوعات آن طور كه بايد از عكس استفاده نمي شود و مديران مطبوعات كشور هيچ شناختي روي تاثيرات عكس بر روي مطلب ندارند.

به گفته وي به علت نبود رقابت بين مطبوعات كشور شناخت بر روي عكس صورت نمي گيرد و تا به وجود نيامدن رقابت، اين مساله همچنان تكراري مي شود.

اسلامي راد ناهماهنگي عكاسان و مديران روزنامه ها را يكي ديگر از معضلات بخش عكاسي دانست و اذعان داشت: عكاسان مطبوعات ايران به شيوه خود و ديدگاه خاص خود عكاسي مي كنند.

وي افزود: اين شيوه امروزه در بين عكاسان مطبوعاتي مد شده كه اين مساله كاملا تاثير مخربي مي تواند بر روي سوژه و مطلب داشته باشد.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: عكاسان بايد قبل از دراختيار گذاشتن عكسهايشان با مديران مطبوعات قراردادهاي محكم ببندند تا آنها نتوانند هيچ سوء استفاده اي از عكسهايشان بكنند.

ما عكاساني داشتيم كه در راه انقلاب و جنگ جان خود را گذاشته اند و مطبوعات عكسهاي آنها را به راحتي بدون ذكر نام عكاس در روزنامه خود به چاپ مي رسانند.

اسلامي راد عكاس با سابقه صدا و سيماي كشور در پايان گفت: همانند كشورهاي پيشرفته بايد آژانس عكس درايران هم بوجود بيايد تا با هزينه هاي بالا عكس را در اختيار مطبوعات قرار دهند تا هم ارزش عكس حفظ شود و هم بين عكاسان مطبوعات رقابت بوجود آيد.