مجتبی رضوانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: توسعه گردشگری صنعتی از مهمترین اولویتهای اداره کل میراثفرهنگی استان است و امیدواریم بتوانیم در این زمینه اقدامات خوبی انجام دهیم
وی استان مرکزی را از قطبهای صنایع ماشینی کشور دانست و افزود: اجرای سیاست تمرکز صنایع در برخی استانها و شهرهای کشور، موجب شده تا به دلیل شرایط ویژه استان مرکزی بخش عمدهای از صنایع ماشینی و مادر کشور در این منطقه استقرار پیدا کند.
رضوانی ادامه داد: استان مرکزی بیش از دو هزار کارگاه کوچک و بزرگ صنعتی کشور را در خود جای داده است که از این میان بیش از 70 واحد آن شامل واحدهای صنعتی ماشینی بزرگ است که محصولات آن در سطح ملی تقریبا انحصاری بوده و سایر صنایع را تغذیه میکند.
این مقام مسئول در ادارهکل میراثفرهنگی استان مرکزی خاطرنشان کرد: پیگیری برای راهاندازی تورهای گردشگری صنعتی استان هماکنون در دست انجام است تا از این طریق زمینه معرفی این صنایع برای فعالان این حوزه فراهم شود.
وی با اشاره به توسعه گردشگری روستایی و طبیعی در این استان به عنوان دیگر موضوع در دستور کار اظهار کرد: به این منظور در حال برنامهریزی برای ایجاد کمپینگهای گردشگری در برخی روستاهای استان هستیم.
معاون گردشگری استان مرکزی هدف از این اقدام را افزایش رغبت مردم به سفر و گذراندن اوقات فراغت در طبیعت دانست و گفت: برگزاری جشنواره ملی گردشگری استان مرکزی نیز در دستور کار قرار دارد که در صورت تخصیص اعتبار اجرایی میشود.