شهریار - خبرگزاری مهر: سرپرست فرمانداری شهرستان شهریار گفت: 41 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 130 میلیارد ریال در شهریار همزمان با هفته دولت افتتاح خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس جوهری ظهر سه شنبه در نشست مطبوعاتی خود ضمن تشکر از حضور پر شور مردم شهریار در راهپمیایی روز قدس از کمکهای نقدی و غیر نقدی شهروندان شهریاری به قحطی زدگان سومالی قدر دانی به عمل آورد.

وی عنوان کرد: دولت نهم و دهم 87 هزار و 850 پروژه عمرانی به ارزش بیست هزار میلیارد تومان به انجام رسیده است که سهم شهرستان شهریار از سفر اول رئیس جمهور 98 درصد، سفر دوم 77 درصد و سفر سوم 49 درصد بوده است .

جوهری ابراز کرد: همچنین 40 میلیون تومان سهام عدالت به مردم طی این مدت بوده است .سرپرست فرمانداری شهرستان شهریار افزود: همچنین 41 پروژه عمرانی با اعتبار یاد شده در طول هفته دولت در شهریار به بهره برداری می رسد .

وی به مشکلات شهریار در بخش کشاورزی، بهداشت و درمان اشاره کرد و تصریح کرد: مذاکراتی با وزیران کشاورزی و بهداشت و درمان انجام شده که امیدواریم پس پایام ماه مبارک رمضان برای رفع مشکلات شهرستان بازدید از شهریار انجام دهند.