مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: تیم ملی ایران مقابل قطر بهتر بازی خواهد کرد چونکه اندونزی بسته بازی می‌کرد و قطر بدین شکل بسته و دفاعی بازی نخواهد کرد.

فرهاد مجیدی پس از دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران و اندونزی ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت:  با توجه به اینکه اولین بازی ما در مرحله گروهی بود سه امتیاز با ارزش را  کسب کردیم. مردم همیشه و به خصوص در این بازی خیلی خوب از تیم ملی حمایت کرده‌اند و اگر تیم ملی به همین شکل خوب بازی کرده و نتیجه بگیرد حمایت مردم از تیم ملی ادامه داشته و بیشتر نیز خواهد شد.

وی افزود: مطمئن باشید مقابل تیم ملی فوتبال قطر تیم ملی ایران بهتر بازی خواهد کرد چونکه  اندونزی بسته بازی می‌کرد و قطر بدین شکل بسته و دفاعی بازی نخواهد کرد. مطمئنم ما با این مربی و بازیکنان بزرگ به جام جهانی صعود خواهیم کرد.

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در خاتمه تاکید کرد: بازیکنان تیم ملی روز به روز و به مرورهماهنگ‌ترخواهند شد و این ناهماهنگی  که شما بویژه در نیمه اول بازی مشاهده کردید طبیعی است. مطمئن باشید که با گذشت زمان و بازی به بازی بهتر و هماهنگ‌تر خواهیم شد.

دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران و اندونزی از مرحله سوم رقابتهای مقدماتی جام جهانی برزیل، شامگاه جمعه برگزار شد و با برتری 3 بر صفر تیم ملی فوتبال ایران به پایان رسید.