قم - خبرگزاری مهر: نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های علمی قم گفت: قم باید در زمینه آموزش و پژوهش در عالی ترین سطوح باشد.

حجت الاسلام علی بنایی در حاشیه بازدید از نمایشگاه مراکز آموزشی و تجهیزات کمک آموزشی در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر استمرار برگزاری  این‌گونه نمایشگاه‌ها اظهار داشت: اگر مدت زمان این نمایشگاه‌ها نیز زیاد باشد و از تمام مراکز آموزشی در آن حضور داشته باشند مؤثرتر است.

وی ادامه داد: باتوجه به ظرفیت‌های علوم انسانی در قم این شهر امروزه قطب علمی جهان محسوب می‌شود و با توجه به این موضوع قم باید در زمینه آموزش و پژوهش صاحب سبک باشد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری نمایشگاه مراکز آموزشی و تجهیزات کمک آموزشی افزود: برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها سبب می‌شود تا مخاطبان با ظرفیت‌های آموزشی آشنا شوند.

بنایی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه‌ مراکز آموزشی در ارتقاء رشد علمی و فرهنگی یک جامعه مؤثر است ابراز امیدواری کرد: برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها به عنوان یک فرهنگ در بیاید.