کرج - خبرگزاری مهر: معاون هنری ارشاد البرز گفت: گروه هنرمندان جوان استان البرز به هجدهمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی کشور راه یافته و به استان گلستان اعزام می شوند.

ابراهیم گله دار زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هفت نفر از هنرمندان جوان استان البرز، در این جشنواره که از 18 تا 23 شهریور ماه سال جاری در شهرستان گرگان استان گلستان برگزار می شود شرکت می کنند.

وی در ادامه به اسامی شرکت کنندگان در این جشنواره اشاره کرد و افزود: آقایان احسان شریف فر، علیرضا روزبهانی ،سپهرحاجی آبادی،علی معتمدیان ،جواد شکوهی و خانم ها محبوبه شعنی، مهناز دالوند به ترتیب در رشته های نقاشی، مجسمه و سفال، کاریکاتور، گرافیک، خوشنویسی، نگارگری و طراحی  شرکت کنندگان استان البرزدر هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی استان البرز هستند.

این گروه به سرپرستی علیرضا اکبری، کارشناس امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد استان البرز به این جشنواره اعزام می شوند.