ساری - خبرگزاری مهر: معاون متوسطه آموزش و پرورش مازندران گفت: طرح رویکرد تربیتی سال تحصیلی جدید در 32 مدرسه استان اجرایی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی عابدی پیش از ظهر پنجشنبه در دومین همایش استانی رویکرد تربیتی در مرکز تربیت معلم دکتر شریعتی ساری افزود: تاکنون نوع دیدگاه و نگرش نسبت به نظام آموزشی تغییر نکرده و تا زمانی که این نوع دیدگاه وجود داشته باشد، هیچ تغییری در نظام آموزشی رخ نمی دهد.

عابدی با بیان اینکه معلم در ابتدا باید مربی و مشاوره خوبی باشد تا بتواند دانش آموزان را هدایت کند، گفت: امروزه با وجود نرم افزارهای پیشرفته و تکنولوژی مولتی مدیا نیاز نیست تا همچون گذشته به دانش آموزان دانش بیاموزید.
 
وی افزود: در طرح تحول بنیادین اگر قرار است همه چیز تغییر و تحول یابد باید روش تدریس معلم ها هم تغییر کند.
 
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران بیان داشت: در نظام آموزشی استاندارد، دانش آموزان نقش حداکثری در فرآیند آموزشی برعهده دارند.
 
عابدی، با تاکید بر اینکه در مدارس پویا باید به نگاهها و انتظارات دانش آموزان توجه شود، تصریح کرد: معلمان به مهارت های دانش آموزان بیشتر اهمیت دهند.
 
محمد علی امیری، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: در طرح تحول بنیادین، اصلاح ساختارآموزشی در رویکرد تربیتی لحاظ شده است.
 
وی با بیان اینکه در طرح تحول بنیادین بخشی از ساختار آموزشی باید اصلاح شود، اظهار داشت: با تبدیل شدن کلاسهای درسی به کارگاه خلاقیت، زمینه بروز استعدادهای دانش آموزان شکوفا می شود.
 
امیری افزود: آموزش و پرورش باید بر اساس فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی اداره شود و این فلسفه نشات گرفته از دین مبین اسلام است.
 
وی با اشاره به تغییری که در رویکرد تربیتی راهنمایی صورت گرفت تصریح کرد: مدرسه زمینه ساز رشد، تعلیم و تربیت اجتماعی است.
 
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران، با بیان اینکه وظیفه آموزش و پرورش، آموزش رفتار صحیح به دانش آموزان است، یادآورشد: خروجی مدرسه باید تحویل افرادی شجاع، خلاق، مبتکر و مهربان به جامعه باشد.
 
وی اظهار داشت: برخی از قوانین سخت و پیچیده نظام آموزشی مانع استفاده مطلوب دانش آموزان از فضای درس و تحصیل می شود و منجر به ایجاد فاصله عاطفی بین دانش آموزان و معلم ها شده است.