شهروندان مصر از نخستین روزهای انقلاب 25 ژانویه در پی تحقق اهداف و آرمان هایی بودند که در دوره دیکتاتوری حسنی مبارک به آنها به عنوان خواسته های ملت بها داده نمی شد.
انقلاب مصر همچون دیگر قیام های جهان عرب به دنبال عزت و کرامت، اصلاحات سیاسی و قانونی و عدالت اجتماعی و آزادی بیان بود، اما این انقلاب تفاوتی عمده با دیگر قیام های عربی منطقه داشت.
قطع کامل روابط تجاری و سیاسی با رژیم صهیونیستی و اخراج سفیر این رژیم از قاهره یکی از اولویت های انقلابیون پس از سقوط رژیم مبارک بود. خواسته ای که بارها در اعتراضات پس از انقلاب مطرح اما از سوی شورای عالی نظامی مصر که هم اکنون اداره موقت کشور را در دست دارد نادیده گرفته شد.
تاکید مقامات شورای عالی نظامی مصر بر ادامه رابطه با رژیم صهیونیستی و عدم لغو توافقنامه های تجاری و سیاسی با این رژیم رفته رفته خشم و نفرت ملت مصر از رژیم صهیونیستی را دوچندان کرد. این روند ادامه داشت تا اینکه تجاوز اخیر صهیونیستها به شبه جزیره سینا و کشته شدن 6 نفر از نیروهای پلیس مصر نفرت ملت مصر از رژیم غاصب صهیونیستی را شدت بخشید.
پایین کشیدن پرچم اسرائیل از ساختمان سفارت این رژیم در قاهره که 21 آگوست صورت گرفت جسارت مصری ها را برای بیرون راندن صهیونیستها از کشورشان دوچندان کرد.
افزایش احساسات ضد اسرائیلی در مصر و تبدیل این احساسات از شعار به واقعیت نه تنها خواب را از چشمان مقامات رژیم صهیونیستی ربوده، بلکه بر اندام هم پیمانان غربی این رژیم نیز لرزه انداخته است.
"بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی حمله مصری ها به سفارت این رژیم را رخدادی خطرناک توصیف کرد. اگر مهاجمان به اعضای سفارت یورش می بردند اوضاع به مراتب خطرناکتر می شد که ما از عدم وقوع این حادثه بسیار خرسندیم.
"باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا نیز در تماس تلفنی با نخست وزیر رژیم صهیونیستی روابط بحرانی قاهره و تل آویو را مورد بحث و بررسی قرار داد.
اوباما از دولت مصر خواست که حامی سفارت رژیم صهیونیستی و امنیت اعضای آن باشد. اوباما و نتانیاهو همچنین توافق کردند تا زمان تنش زدایی از روابط مصر و رژیم صهیونیستی با یکدیگر در تماس باشند.
"گیدو وستروله" وزیر خارجه آلمان نیز یورش به سفارت رژیم اسرائیل در قاهره را محکوم و اعلام کرد: برلین از مسئولان مصر می خواهد که طبق تعهدات بین المللی امنیت سفارت اسرائیل را تامین کند.
در این میان "زیپی لیونی" رهبر حزب کادیما از شخصیت های مخالف کابینه نتانیاهو برخلاف دیگر مقامات صهیونیست نظری متفاوت دارد. وی هجوم به سفارت رژیم اسرائیل در قاهره را رویدادی خطرناک در سطح روابط تل آویو و قاهره توصیف کرد.
وی افزود: صلح اسرائیل و مصر یک مصلحت استراتژیک برای هر 2 طرف به شمار می رود و باید علیرغم تظاهرات های خیابانی آن را حفظ کرد.
افزایش موج احساسات ضد اسرائیلی در مصر حامل پیام مهمی برای شورای عالی نظامی مصر و مقامات صهیونیست است نخست اینکه مردم مصر با حضور صهیونیستها در کشورشان مخالفند و از سوی دیگر معاهده سازش که همواره طی چند دهه گذشته سرباری بر دوش ملت مصر بوده را دیگر نخواهند پذیرفت.