كارشناس سازمان خدمات درماني گفت : با وجود اينكه كيفيت داروهاي ايراني تا حدودي قابل قبول است اما قابل قياس با كيفيت داروهاي خارجي نيست و در اين زمينه هنوز با كشورهاي خارجي فاصله بسيار داريم .

دكتر محمد باقر هوشنگي در خصوص كيفيت داروهاي ارائه شده به بيمه شدگان گفت : با وجود اينكه كيفيت برخي داروهاي ايراني تا حدودي مطلوب است اما چندان اثر بخشي لازم را ندارد و مصرف كنندگان نيز به اين امر تاكيد دارند.

وي افزود : كيفيت داروهاي توليد كشور با توجه به پول و سرانه موجود در سيستم تعيين مي شود و با توجه به نرخ پايين سرانه در نظام بهداشت و درمان طبيعي است كه به نتيجه ايده آل در  زمينه كيفيت دارو نخواهيم رسيد.

وي در ادامه تصريح كرد : در اكثر كشورهاي دنيا پزشكان براي درمان يك بيماري از داورهاي تركيبي استفاده مي كنند در حالي كه پزشكان در ايران مجبورند  براي يك درمان ساده  و براي اثر بخشي بيشتر چندين دارو را براي بيمار تجويز كنند كه اين امر عاملي براي بالارفتن ميانگين تجويز دارو در ايران مي شود .

وي گفت : با توجه به اينكه در حال حاضر مردم براي تهيه دارو با مشكلاتي روبرو هستند بنابراين بايد كيفيت داروها به نحوي باشد كه جبران گران بودن آن شود و مردم نيز از اثر بخشي آن رضايت داشته باشند تا گرايش  و تمايل مردم براي استفاده از دارهاي خارجي تا حد امكان كاهش پيدا كند.

وي خاطر نشان كرد : بايد علاوه بر تخصيص يارانه بيشتر براي امر درمان ، نظارت بيشتري نيز  بر نوع كيفيت داروهاي در كشور صورت گيرد .