بروجرد - خبرگزاری مهر: مدیر مطالعات و پژوهشهای فرهنگی دانشگاه آزاد بروجرد گفت: برنامه فرهنگی "مهر تا مهر" سال تحصیلی جدید در این دانشگاه در دست تدوین است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی گودرزی در این رابطه اظهار داشت: برنامه فرهنگی مهر تا مهر سال تحصیلی جدید دانشگاه آزاد بروجرد با پیش بینی برگزاری 200 برنامه فرهنگی در دست تدوین است.

وی برگزاری همایش ملی علامه دکتر شهیدی و همایش بین المللی قرآن کریم را از برنامه‌های محوری پیش بینی شده در برنامه‌های فرهنگی "مهر تا مهر" این دانشگاه اعلام کرد و بیان داشت: رایزنیهای لازم با مرکز تخصصی مهدویت قم برای برگزاری کارگاههای تخصصی مهدویت از آبان ماه به صورت ماهانه تا پایان سال تحصیلی صورت گرفته است.

مدیر مطالعات و پژوهشهای فرهنگی دانشگاه آزاد بروجرد اضافه کرد: این کارگاه‌ها با موضوعاتی نظیر مدعیان دروغین مهدویت، دجال و فراماسونری و مهدویت برگزار می شود.

گودرزی به تحقق 90 درصد از برنامه فرهنگی "مهر تا مهر" سال تحصیلی گذشته در این دانشگاه اشاره کرد و یادآور شد: برنامه‌های فرهنگی دیگری جایگزین 10 درصد برنامه‌های پیش بینی شده در برنامه فرهنگی مهر تا مهر سال تحصیلی گذشته شدند.

وی همچنین از برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه در روزهای 10 و 11 مهرماه سال جاری خبر داد و تصریح کرد: در سال تحصیلی جدید حدود دو هزار دانشجو در حدود 76 رشته در این دانشگاه پذیرش خواهند شد.

مدیر مطالعات پژوهشهای فرهنگی دانشگاه آزاد بروجرد بیان داشت: در این برنامه دو روزه توجیهات آموزشی، انضباطی، مالی و فرهنگی به دانشجویان ارائه خواهد شد.