کوالالامپور – دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرق آسیا: وزیر کشور مالزی از انعقاد قرار داد امنیتی بین مالزی ، چین و ویتنام با هدف مبارزه با جنایات برون مرزی در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی مالزی( برناما)، "هشام الدین حسین" به خبرنگاران گفت: مالزی همواره در مقابله با مسئله جنایات برون مرزی بسیار جدی بوده و ما نیاز داریم با پیگیری مداوم و برنامه ریزی دقیق اطمینان پیدا کنیم که مالزی کشوری امن و بی خطر و موفق باقی خواهند ماند و این معضل لطمه ای به مردم و اقتصاد آن نخواهد زد.

هشام الدین ادامه داد: امروز مسئله جنایات برون مرزی از بسیاری موضوعات دیگر همچون نا آرامی های خاورمیانه و سونامی و زلزله که بیشترمورد توجه اخبار جهان قرار می گیرند تا حد زیادی خطرناکتر بوده و نیازمند توجه ویژه ای ازطرف جامعه جهانی است.
 
هشام الدین اضافه کرد: جنایات برون مرزی بزرگتر و بغرنج تر از آن است که کشورها بطور مستقل و جداگانه با آن مبارزه کنند چرا که این مسئله ای جهانی است که نیاز به راه حل و همکاری جهانی نیز دارد.
 
وی افزود: این قرار داد تنها به موضوع امنیتی محدود نخواهد شد و در آن بر اهمیت آزمایش و بررسی های دقیق تر بر کالاهای صادراتی که ممکن است به مواد رادیواکتیو آلوده باشند تاکید شده است.