یزد - خبرگزاری مهر: نماینده مردم اردکان در مجلس گفت: پس از دو سال پیگیری های مجدانه، راه اندازی واحد صنعتی برای مددجویان کمیته امداد اردکان به تصویب رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا تابش در جلسه بررسی پیشنهاد راه ‌اندازی یک واحد صنعتی برای مددجویان بهزیستی اردکان با حضور سرپرست کمیته امداد کشور با بیان اینکه دغدغه ما در توسعه و پیشرفت روزافزون شهرستان اردکان، رسیدن به توسعه‌ ای پایدار و متوازن است، اظهار داشت: می‌خواهیم این توسعه به نحوی اتفاق بیفتد که همه اقشار جامعه به ویژه طبقات ضعیف از مواهب آن بهره‌ مند شوند.

وی عنوان کرد: در این راستا تلاش شده واحدهای صنعتی را در پروژه‌ های مختلف توسعه ‌ای شهرستان دخیل کنیم.

تابش افزود: امروز افتخار می‌ کنم که پس از دو سال پیگیری برای سهیم کردن مددجویان زیرپوشش این نهاد در اردکان در قالب راه ‌اندازی یک واحد تولیدی، این جلسه نقطه به سرانجام رسیدن این تلاشها باشد تا با کمک کمیته امداد امام (ره) بتوانیم خانواده‌ های زیر پوشش این نهاد در اردکان را در مسیر توانمندسازی و خودکفایی هدایت کنیم.

نماینده مردم اردکان در مجلس عنوان کرد: در جامعه ما که بسط عدالت و کاهش فقر یک اصل اساسی است و در شهرستان اردکان که چند هزار میلیارد تومان در آن سرمایه‌گذاری صورت گرفته است، نباید شاهد بروز جلوه‌ های فقر باشیم و باید در مسیر ریشه‌کنی فقر و سایر معضلات اجتماعی گام برداریم و چنانچه نهادها و دستگاه‌های مختلف به وظایف خویش به نحو موثری عمل کنند، می‌توان ادعا کرد در چند سال آینده خانواده نیازمند در اردکان نباید وجود داشته باشد.

سرپرست کمیته امداد امام (ره) کشور نیز در این دیدار ضمن تشکر از نماینده مردم اردکان برای پیگیریهای انجام شده تاکنون، اظهار امیدواری کرد: با اجرای این پروژه وضعیت اقتصادی مددجویان زیرپوشش متحول شود.

در این جلسه مقرر شد تا تسهیلات مورد نیاز از طرف کمیته امداد پرداخت و این کارخانه صنعتی ظرف مدت دو سال به بهره ‌برداری برسد.

همچنین مقرر شد تا مددجویان تا سقف هزار خانواده طی یک تشکل یا تعاونی ساماندهی و در طرح سهامدار شوند.

پیشنهاد نماینده مردم اردکان برای راه‌ اندازی کارخانه‌ ای برای مددجویان کمیته امداد امام (ره) اردکان، دو سال است که مطرح شده و در این مدت چند طرح معرفی شده که به دلیل عدم اقتصادی بودن منتفی شده بود.

همچنین در موردی مشابه، با پیگیری نماینده اردکان در سال 83 کلنگ احداث کارخانه نساجی دراردکان با مشارکت بیش از 400 نفر از فرهنگیان این شهرستان به زمین زده شد که اواخر سال 85 به تولید رسید و هم‌اکنون با 130 نفر نیرو و تولید پرده حریر با کیفیت ممتاز مشغول به فعالیت است.