محمدحسین فراهانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه گردشگری جنگ به عنوان یکی از ظرفیتهای توسعه در کشور از جایگاه ویژهای برخوردار است، افزود: در دوران جنگ تحمیلی استانهای غربی بیش از سایر استانهای کشور با این پدیده درگیر بودند، به طوریکه آثار جنگ و یادمانهای دفاع مقدس در این استانها بیش از دیگر استانها است.
وی تصریح کرد: بقایا و آثار تخریبی 8 سال جنگ با رژیم بعث عراق امروز به عنوان یک جاذبه گردشگری در کشور مطرح شده است،اما این آثار شاید تنها هدف سفر کاروانهای راهیاننور به مناطق غربی و جنوبی کشور به شمار میروند.
فراهانی با اشاره به راهاندازی کاروانهای راهیاننور با هدف بازدید از مناطق جنگی و استقبال هموطنان از این طرح به اهمیت توسعه گردشگری جنگ در کشور اشاره کرد و افزود: گردشگری جنگ میتواند کارکردهای اجتماعی و فرهنگی گوناگونی را در جامعه به دنبال داشته باشد.
وی حفظ و معرفی ارزشهای به جای مانده از دوران هشت ساله دفاع مقدس به گردشگران، توسعه زیرساختها و روبناهای مرتبط با یادمانها و مناطق و محورهای جنگی در جهت توسعه گردشگری جنگ و آشناسازی گردشگران با میراثمعنوی و مادی به جای مانده از دوران دفاعمقدس را از مهمترین کارکردهای توسعه گردشگری جنگ دانست.