سرپرست تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا در نشست هماهنگی پیش از دیدار تیم‌های السد- سپاهان به اشتباه کنفدراسیون فوتبال آسیا در چشم پوشی از اعلام محرومیت رحمان احمدی اعتراف کرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطر، مجید بصیرت با بیان این مطلب افزود: در جلسه هماهنگی پیش از برگزاری دیدار السد قطر – سپاهان ایران ما از ناظر بازی سئوال کردیم 18 بازیکن دیدار فردا چگونه مشخص خواهد شد که ایشان عنوان کرد مقابل بازیکنانی که محروم هستند علامت گذاشته شده است.

وی در ادامه افزود: ما از این ناظر پرسیدیم پس چرا در مسابقه رفت تیم‌های سپاهان - السد چنین کاری انجام نشده بود و مقابل نام رحمان احمدی که محروم بوده است علامت گذاشته نشده بود که ایشان اعتراف کرد اشتباه از جانب AFC بوده و در عین حال تاکید کرد باشگاه باید شرایط بازیکن خود را بررسی می‌کرده است.

سرپرست تیم سپاهان خاطرنشان کرد: کنفدراسیون فوتبال ‌آسیا تاکید دارد باشگاه‌ها باید شرایط بازیکنان خود را بررسی کنند و با آگاهی از وضعیت آنها نفرات خود را تعیین کند که متاسفانه این بار قرعه به نام ما افتاد ک با بدشانسی برده را سه بر صفر واگذار کنیم

وی با تاکید دوباره بر اینکه ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا به اشتباه این کنفدراسیون اعتراف کرده است، افزود: شرایط ما خوب است. همه بازیکنان انگیزه دارند که فردا یک بازی حماسی و البته با برنامه را به نمایش بگذارند و شکست 3 بر صفر را جبران کنند.

وی همچنین تصریح کرد:‌ این هم از شانس بد ماست که در شرایطی که ناظر AFCبه اشتباه این کنفدراسیون اذعان کرده است، 3 بر صفر بازنده شویم.

وی در خاتمه تصریح کرد: براساس اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا اگر در بازی چهارشنبه شب در مقابل السد با نتیجه 3 بر صفر برنده شویم بازی به وقت اضافه کشیده می‌شود و برنده مسابقه در پایان دو وقت اضافه و در نهایت ضربات پنالتی مشخص خواهد شد.

دیدار برگشت تیم های فوتبال السد قطر و سپاهان اصفهان در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا چهارشنبه شب در ورزشگاه جاسم بن حمد دوحه برگزار خواهد شد.