مشهد - خبرگزاری مهر: مسئول مرکز مطالعات طب اسلامی – سنتی دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: همایش ملی طب الرضا(ع) همزمان با ولادت با سعادت حضرت رضا(ع) در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می‌شود.

حسین رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همایش ملی طب الرضا(ع) برای نخستین‌بار در سطح کشور در دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار می‌شود.

وی با بیان این که هدف از برگزاری این همایش آشنا کردن طلاب و دانشجویان با رساله ذهبیه می‌باشد، تصریح کرد: از دیگر اهداف این همایش تبیین ضرورت احیا این رساله در مسائل بهداشت و درمان کشور است.

وی با یادآوری این مطلب که موضوع این همایش تبیین و بررسی محتوای رساله ذهبیه، نقش اهل بیت(ع) در احیای طب اسلامی، بهداشت و درمان از نگاه امام رضا(ع) و تغذیه در رساله ذهبیه است، ابراز داشت: همایش ملی طب الرضا(ع) با حضور حسین خیراندیش، رئیس موسسه تحقیقات حجامت کشور، سید حسن ضیایی، مدرس حوزه و دانشگاه، رضا منتظر و سید سعید اسماعیلی از مدرسان و محققان طب اسلامی بررسی خواهد شد.

مسؤول مرکز مطالعات طب اسلامی – سنتی دانشگاه علوم اسلامی رضوی بیان داشت: این همایش با حضور استادان، طلاب و دانشجویان و علاقه‌مندان به مباحث اسلامی، 14 مهرماه در سالن همایش‌های ساختمان شماره یک این دانشگاه واقع در صحن هدایت حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد.