کرج - خبرگزاری مهر: استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی گفت: کاهش مشکلات روزنامه نگاران نیازمند فعالیت انجمن صنفی روزنامه نگاران به شکل واقعی است و باید زمینه های این امر فراهم شود.

حسین افخمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: خبرنگاران و روزنامه نگاران باید بتوانند انجمن صنفی روزنامه نگاری را در شکل واقعی و عملی داشته باشند و این انجمن به وظایف خود عمل کند.

وی ادامه داد: داشتن انجمن صنفی در شکل واقعی برای روزنامه نگاران، یک حق مسلم است و وجود این انجمن موجب کاهش مشکلات روزنامه نگاران می شود.

استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی گفت: البته صرف وجود انجمن یادشده کافی نیست و این انجمن باید بتواند به شکل عملی و واقعی، به انجام وظایف محوله بپردازد تا بتواند انتظارات را برآورده کند.

افخمی اضافه کرد: وجود انجمن یادشده کمک می کند تا مشکلات روزنامه نگاران کاهش یابد و آنها در پیگیری حقوق مسلم خود بیش از قبل موفق باشند.

وی افزود: بسیاری از مشاغل برای خود صنف و اتحادیه دارند و روزنامه نگاران نیز باید بتوانند صنف مربوط به خود را به شکل واقعی و عملی داشته باشند و بخشی از امور را از طریق این صنف پیگیری کنند.