نیشابور - خبرگزاری مهر: مسئول بسیج هنرمندان نیشابور و فیروزه از راهیابی نمایش "دومین مشت" به جشنواره سراسری تئاتر مقاومت خبر داد.

موسی نوکاریزی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان داشت: "دومین مشت" به نویسندگی و کارگردانی علی بیگدلی با صحنه ای عظیم و قالب داستانی نو، به روایت گوشه هایی از هشت سال دفاع مقدس و تاثیر آن بر افراد مختلف پرداخته است.

وی گفت: از کل کشور حدود 700 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که از این میان70 اثر  به جشنواره راه یافته که نمایش "دومین مشت" ازجمله نمایشهای پذیرفته شده و در حال حاضر با حضور 16 هنرمند تئاتر نیشابور در حال آماده سازی است.

مسئول بسیج هنرمندان نیشابور و فیروزه تصریح کرد: نمایش "دومین مشت" اوایل آبان 90 در تهران همزمان با سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت به روی صحنه خواهد رفت.