احمد قاضی در گفتگو با خبرنگار مهر، سطح زیرکشت باغات زیتون شهرستان را 5 هزار هکتار اعلام کرد و افزود: پیش بینی می شود حدود چهار هزار تن محصول از این باغات برداشت شود.
وی اظهار داشت: هزار تن از این محصول تولیدی به صورت کنسروی و بقیه بصورت زیتون روغنی به بازار عرضه می شود.
وی از افزایش 50 درصدی باغ های بارده زیتون در شهرستان خبر داد و گفت: با اینکه خسارتهای وارده ناشی از سرما زدگی و خشکسالی در سالیان گذشته باعث کاهش چشمگیر محصول شده بود، اما با اجرای طرح اصلاح باغات زیتون میزان عملکرد این محصول افزایش یافت.
قاضی، شمار بهره بردارن باغی این شهرستان را هزار و 200 خانوار بیان کرد و گفت: بیش از 10 هزار نفر در روز کار برداشت محصول زیتون در شهرستان فعالیت دارند و پیش بینی می شود، درآمد حاصله از برداشت این محصول به 30 میلیارد ریال برسد.
مدیرجهادکشاورزی گنبد کاووس گفت: زرد زیتون، روغنی، ماری، میشن، اریکسین و کورنایکی از جمله ارقام مورد کشت زیتون در شهرستان است و زرد زیتون و روغنی بیشترین ارقام کشت را تشکیل می دهد.
قاضی با بیان اینکه روغن زیتون تولیدی شهرستان به دلیل شرایط اقلیمی خاص از نظر کیفیت در جشنواره زیتون کشور رتبه اول را کسب کرده است و مصرف کنندگان زیادی در بازارهای داخلی و خارجی دارد، افزود: محصول تولیدی این شهرستان توسط 4 کارخانه روغن کشی استحصال می شود.
گنبد کاووس مقام اول سطح کشت زیتون در استان را دارد.