به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کی پور صبح سه شنبه در ستاد دهه کرامت افزود: جشنهای دهه کرامت در این شهرستان و در آستانه هزار و دویستمین سالروز ورود امام رضا(ع) به ایران باشکوهتر از گذشته برگزار و اقدامات لازم برای هر چه باشکوه تر برگزار شدن برنامه های دهه کرامت اندیشیده شده است.
فرماندار به برگزاری جشنها و مراسمات مختلف در این دهه اشاره و تصریح کرد: گرامیداشت و ترویج دهه کرامت به عنوان یک ظرفیت فرهنگی و معنوی ، اقدام در راستای تعظیم شعائر دینی، توسعه و نشر فرهنگ رضوی، تعمیق ارتباط با امامت و ولایت از مهمترین اهداف برگزاری مراسم این دهه است.
وی با بیان اینکه جشنهای مردمی دهه کرامت با روز ولادت حضرت معصومه(س) آغاز شده و تا 11 ذیقعده سالروز میلاد مبارک امام رضا(ع) ادامه مییابد بیان کرد: باید با یک حرکت فرهنگ دینی گسترده مردم را هر چه بیشتر با شخصیت واقعی و تأثیر گذار امام رضا(ع) و حضرت معصومه (س ) آشنا کرد.
وی در ادامه با تأکید یر توجه به اهل بیت (ع) و شناسائی شخصیت امام رضا (ع) و خواهر گرامیشان و ترویج و نهادینه سازی ارزش های موجود در دین و سنت به عنوان اهداف و اولویت های جشن های دهه کرامت، عنوان کرد: باید با استفاده از ظرفیتهای عرصه فرهنگ وهنر زمینه عمل به معارف رضوی را در مخاطبان فراهم کرده و معرفت و بینش مردم به سیره امام رضا(ع) را ارتقاء داد.
کی پور در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همه کسانی که در نشر و ترویج فرهنگ رضوی فعالیت دارند از همه خواست تا بسترهای لازم برای گسترش هر چه بیشتر سیره و روش اهل بیت و بخصوص امام رضا(ع) و حضرت معصومه (س) فراهم آورند.
احمدی معاون فرماندار نیز اجرای برنامههای مبنایی و فکری برای تبیین مباحث عفاف و حجاب در دهه کرامت را ضروری عنوان کرد.
وی اظهار داشت: دهه کرامت ظرفیت ارزشمندی برای ترویج و تبیین عفاف و حجاب در بین اقشار مختلف جامعه است و باید با برنامهریزی مناسب و اجرای برنامههای فکری گسترده این امر محقق شود.
احمدی با تأکید بر فضاسازی شهری جهت تبیین فرهنگ فاطمی و رضوی، استفاده از ظرفیتهای ادارات شهرستان در راستای مردمی شدن جشنهای دهه کرامت را مهم عنوان کرد.
وی افزود: برنامههای مناسبی برای دهه کرامت پیشبینی شده اما جنبه مردمی این مراسم و برنامهها باید بیشتر شده و گسترش فضای نشاط در میان مردم به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.