به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از شبكه خبري دويچه وله، مي گويند رسانه هاي عراق مي توانند آزادانه به فعاليت بپردازند در حاليكه نوشته هاي روي كاغذ چيز ديگري مي گويد. اين جملاتي است كه يكي از خبرنگاران عراق در حين بازديد از آلمان به دويچه وله مي گويد .
دويچه وله همچنين با بيان اينكه مشكل اصلي خشم و زوري است كه بر تمامي عراق سايه افكنده است ، نوشت : عراق نيز همانند برخي ديگر از مناطق براي خبرنگاران نا امن است . آمار نشان مي دهد كه در سال جاري ميلادي حدود 30 نظر از اعضاي رسانه ها اعم از خبرنگار ، عكاس و فيلمبردار جان خود را از دست داده اند كه از ميان هشت تن بواسطه حمله نيروهاي آمريكايي كشته شده اند .
اين شبكه خبري در ادامه با بيان اين مطلب كه افزايش درگيري ها پس ازاعلان رسمي پايان جنگ صورت گرفته است، تصريح كرد: امكانات كمي براي اهالي رسانه ها تدارك ديده شده است .
دستورالعمل هاي صادره حاكي از آن است كه تمامي امكانات و اختيارات در اختيار خبرنگاران قرار گرفته است اين در حالي است كه با تمركز بر روي اين مسئله عكس اين امر مشخص مي شود .
دويچه وله با اشاره به دعوت وزارت امورخارجه آلمان از تعدادي از خبرنگاران عراقي خاطر نشان ساخت : اين دعوت با هدف آشنايي خبرنگاران عراقي با تكنولوژي هاي پيشرفته در خصوص امر خبررساني و آموزش تجهيز دفاتر خبري صورت پذيرفت .
تمامي اين اقدامات گام هايي است كه برداشتن آن در آستانه انتخابات عراق در تاريخ 30 ژانويه ضرورت دارد . 73 حزب و تشكل آمادگي خود را براي حضور در انتخابات اعلام كرده اند و در اين هنگام لزوم اطلاع رساني دقيق كاملاً به چشم مي خورد .
به نوشته اين منبع خبري خبرنگاران عراقي معتقدند كه ايده هاي خوبي براي آينده اين كشور مد نظر هستند اما بايد با اتخاذ شيوه هاي مناسب نحوه بكار گيري و استفاده از آنها بررسي شود .
يكي از خبرنگاران عراقي در خصوص وضعيت آتي كشور خود به دويچه وله گفت : آمريكا پيش از اين وعده هاي بسياري به مردم عراق داد كه هنوز حتي به بخش كمي از آنها نيز عمل نكرده است .
دويچه وله در پايان نوشت : به هر روي عراق در آستانه تحولي بزرگ قرار دارد و انتخابات آتي اين كشور مي تواند فصل نويني را آغاز نمايد . آنچه ضرورت دارد اطلاع رساني دقيق و به هنگام از كانديداهاي مطرح و همچنين نحوه و روند برگزاري انتخابات است كه در اين ميان خبرنگاران بيشترين مسئوليت را بر عهده دارند .