به گزارش خبرنگار مهر، محمود قربان زاده پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری به وجود 900 واحد دام و طیور در سطح استان اشاره کرد و اظهار داشت: برای نظارت کامل بر این واحدها 70 دامپزشک مورد نیاز است.
معاون فنی دامپزشکی خراسان جنوبی از وجود 70 دامپزشک در سطح استان خبر داد و بیان داشت: از این تعداد 35 نفر در بخش خصوصی و 35 نفر در بخش دولتی فعال هستند.
قربان زاده با اشاره به اینکه این مجموعه نقش موثری در ایجاد فرصت های شغلی برای فارغ التحصیلان این رشته دارد، افزود: در صورت اجرایی شدن آئین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی مصوب سال 1388، این مجموعه حداقل به 70 دامپزشک نیاز دارد.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه استان سالانه 30 میلیون قطعه ریزی جوجه دارد نیازمند حداقل 100 کاردان دامپزشکی برای انجام خدمات بهداشتی و واکسیناسیون بوده، که به علت کمبود دامپزشک بومی و عدم وجود جاذبه های لازم برای جذب دامپزشک در بخش خصوصی، هم اکنون افرادی غیر مربتط با رشته دامپزشکی مشغول فعالیت هستند.
قربان زاده از فعالیت تنها یک آزمایشگاه خصوصی در استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال پنج هزار و 751 مورد انواع آزمایشات میکروبی و سرولوژی (آزمایش سرمی طیور) در این آزمایشگاه انجام شده است.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی خراسان جنوبی یادآور شد: همچنین دو میلیون و 797 هزار و 756 مورد انواع معالجات و درمان دام و طیور توسط بخش خصوصی انجام شده که 83 مورد از اینها انواع جراحی های دام بوده است.