به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست پلیس فتا استان مرکزی شهر ظهر یکشنبه با هشدار جدی به دانشجویان و اساتید در استفاده از فضای مجازی گفت: برخی آسیب ها ی فراروی دانشجویان و استاتید در فضای مجازی اتفاق می افتد.
سروان مصطفی نوروزی وب گردیهای بی هدف را عامل عمده سوء استفاده هکرها از رایانه های شخصی افراد برشمرد و گفت: هکرها با نصب تروژان یا بدافزارها بر روی کامپیوتر اشخاصی که بیهوده در وب های مختلف به گردش های اینترنتی پرداخته و نرم افزارهای موجود درسایت ها را دانلود می کنند به سیستم های آنها نفوذ و به هک اطلاعات شخصی آنها می پردازد.
وی باتاکید بر ضرورت هوشیاری افراد در استفاده از شبکه های اجتماعی بیان داشت: جوانان و نوجوانان باید در صورت امکان از حضور در شبکه های اجتماعی اعم از فیس بوک خودداری کنند.
سرپرست پلیس فتا استان رمکزی با بیان این که راه دیگر سوء استفاده سودجویان اینترنتی، حضور در این شبکه هاست افزود: بسیاری از سودجویان از این طریق به اطلاعات شخصی کاربران دسترسی پیدا می کنند.
سروان نوروزی با اشاره به اقدام جدید هکرها در اینترنت بیان داشت: فیشینگ یا ماهیگیری اینترنتی اقدام جدید هکرهاست و از این طریق با کلیک کردن بر لینک ها، اقدام به بازگشایی سایتی مشابه سایت اصلی و دریافت اطلاعت شخصی کاربران می کنند.
وی یادآور شد: تایپ دستی آدرس مورد نظر راه مقابله با این عمل هکرها است.
محمد علیپور سرپرست دادسرای خنداب و قاضی جرایم رایانه ای نیز در این همایش از معرفی استان مرکزی به عنوان استانهاب برتر کشور در کشف جرایم رایانه ای و تحت تعقیب قرار دادن مجرمان این حوزه خبر داد و گفت: دسترسی به داده های شخصی و طبقه بندی شده، شنود غیرمجاز، جعل داده، سرقت و کلاه برداری اینترنتی، حذف اطلاعات، ترویج بی عفتی، هتک حیثیت و نشر اکاذیب از جمله جرایم رایانه ای است.