به گزارش خبرگزاری مهر، استاندار کرمان در مراسم آغاز عملیات اجرایی طرح آبرسانی از سد نساء به بم و بروات گفت: به منظور اجرای طرح انتقال آب آشامیدنی از سد نساء بم و بروات 123 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که 20 میلیارد تومان از این اعتبار در سال جاری تامین شده است.
اسماعیل نجار با اشاره به اینکه مدت اجرای طرح تصفیه خانه، خط انتقال و ایستگاه پمپاژ آب آشامیدنی سد نساء بم 54 ماه است اظهار داشت: امیدوارم با همکاری مسئولان وزارت نیرو، آب منطقه ای و پیگیری نماینده شرق استان کرمان اعتبار لازم برای اجرای این طرح طی سالهای آینده به سهولت تامین شود.
نجار با اشاره به اینکه کانالهای آبرسانی شماره یک و دو سد نساء اجرا شده، گفت: امیدواریم این موضوع اقدامی مفید در راستای تامین آب این مناطق باشد.
وی با اشاره به بهره مند شدن شهرستانهای شرق استان کرمان از آب سد نساء بم، تصریح کرد: سیاست گذاری دولت در مرحله نخست تامین آب آشامیدنی مردم و سپس آب مورد نیاز بخش صنعت و کشاورزی است.
نجار همچنین بر ضرورت صرفه جویی و استفاده از سیستم های نوین آبیاری در کشاورزی تاکید کرد و گفت: بر اساس مصوبه دولت و مجلس امسال سیستم های آبیاری تحت فشار در مناطق محروم به طور صد در صد رایگان و در مناطق برخوردار با مشارکت 85 درصدی دولت اجرا خواهد شد.
مدیرعامل آب منطقه ای استان کرمان نیز با تشریح عملکرد این نهاد از کمبود آب و خشکیدگی سفره های آب زیرزمینی به عنوان مشکلی بزرگ یاد کرد و خواستار همکاری و مشارکت همه جانبه مردم در مصرف صحیح آب شد.
محسن ثمره هاشمی به تحریم های اعمال شده علیه ایران اشاره و تصریح کرد: با وجود این تحریمها امروز شاهد نصب دریچه ها و عملیات آبگیری در سد نساء بم هستیم.
نماینده شهرستانهای شرقی استان کرمان نیز در این مراسم با اشاره به خشک شدن چاههای شهرستان بم، گفت: 21 حلقه چاه تا سال 86 در این شهرستان خشک شده بودند.
حجت الاسلام موسی غضنفری با اشاره به بحرانی بودن شهرستانهای شرق استان کرمان خواستار سرعت بیش از پیش در اجرای طرح های مرتبط با آبرسانی شد.
وی مدت زمان چهار سال و نیم را برای اجرای طرح تصفیه خانه انتقال و ایستگاه پمپاژ آب آشامیدنی سد نساء بم و بروات طولانی دانست.