شيخ سيد بركه و عبدالكريم شبير دو تن از نامزدهاي انتخاباتي رياست تشكيلات خودگردان فلسطين در غزه نسبت به نقض حق قانوني و جلوگيري از فعاليتهاي انتخاباتي آنها از سوي اسرائيليها و مقامات حكومت خودگردان بشدت اعتراض كردند.

به گزارش خبرگزاري مهر، سيد بركه درمصاحبه با خبرنگار شبكه تلويزيوني العالم، با انتقاد شديد ازنبود معيارها و چارچوبها در فعاليت نامزدهاي انتخاباتي گفت: براي ديدار با مردم در چارچوب مبارزات انتخاباتي و بدليل موانعي كه ازسوي اسرائيليها گذاشته شده است تا بحال اجازه نيافته است به رام الله سفر كند .

درهمين راستا عبدالكريم شبيريكي ديگر ازنامزدهاي انتخاباتي در اين گفتگو تصريح كرد كه اين مشكلات را با فرستاده سازمان ملل متحد كه وظيفه نظارت برروند انتخابات رابه عهده دارد، درميان گذاشته است .

شبيرهمچنين ضمن اشاره به مانع تراشيهاي اسراييليها نهادها ومقامات حكومت خودگردان را نيزبه عدم رعايت بي طرفي دراين انتخابات متهم كرد.