همدان - خبرگزاری مهر: یک هنرمند عرصه تئاتر گفت: یکی از بزرگترین آسیب‌های تئاتر کودک و نوجوان نبود سیاستگذاری‌های کلان و ثابت در این عرصه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عادل بزدوده افزود: نبود سیاستگذاری‌های کلان به شدت به تئاتر کودک و عروسکی آسیب می‌زند.

بزدوده با تاکید بر اینکه هنرمندان تکلیف خود را برای آینده این دو حوزه نمی دانند، گفت: این امر کارها را سخت‌تر می‌کند.

وی با بیان اینکه حتی برای پیشکسوتانی که سال‌های عمرشان در این حوزه‌ها سپری شده، وضعیت تئاتر کودک و عروسکی چشم‌انداز روشنی ندارد، افزود: برنامه‌ریزها در این خصوص از عمق و ژرفای لازم برخوردار نیست.

بزدوده با بیان اینکه در این وضعیت هر مدیری به فکر خودش است و برای سیستم تئاتری کشور دل نمی سوزاند، گفت: بهبود این وضعیت نیازمند هماهنگی مدیران ارشد فرهنگی است.

این کارگردان و عروسک‌ساز با ابراز تاسف از اینکه برنامه‌ریزی‌ها به صورت روزانه انجام می‌شود، گفت: آینده فرهنگ و هنر هر کشوری به پرورش کودکان آن بستگی دارد.

بزدوده با تاکید بر اینکه باید سرمایه‌گذاری فرهنگی از دوره کودکی آغاز شود،گفت: در حال حاضر جشنواره‌ها تئاتر را زنده نگه داشته‌اند به نحوی که جشنواره پایه اول است و پایه‌های بعدی در استمرار آن معنا می شود.

وی در ادامه بر نقش موثر تلویزیون در گسترش فرهنگ تئاتر تاکید کرد و ادامه داد: نباید از نقش رسانه ملی به عنوان فراگیرترین رسانه غافل ماند.

بزدوده با تاکید بر اینکه تلویزیون می‌تواند مخاطبان محدود تئاتر را به مخاطبانی میلیونی تبدیل کند و از این راه در گسترش فرهنگ تئاتر کودک و نوجوان نقش ایفا کند، گفت: علاوه بر این فعالیت ها و حمایت های شهرداری از هنرمندان عرصه تئاتر نیز تاثیر قابل توجهی در پرورش این هنر خواهد داشت.

وی از کمبود بودجه و امکانات محدود جشنواره تئاتر کودک و نوجوان به عنوان چالشی دیگر یاد کرد و افزود: در فضای محدود تنها چند نمایش امکان اجرا دارند در حالی که این آثار باید در جای جای ایران دیده شوند.

هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان از 15 تا 20 آبان‌ماه سال جاری در همدان برگزار می‌شود.