همدان - خبرگزاری مهر: مسئول انجمن نمایشی استان همدان گفت:همزمان با برگزاری هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان نمایشهای کودک و نوجوان در تمام شهرستانهای استان همدان به روی صحنه می رود.

کیانوش بهروزپور در گفتگو با خبرنگار مهرافزود: نمایشهایی که در بخش مسابقه جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان پذیرفته نشده اند و نمایشهای کودک و نوجوانی که در انجمن نمایش استان همدان تولید شده است در سالنهای نمایش شهرستانهای استان همدان به روی صحنه می رود.

کیانوش بهروزپور اضافه کرد: دو نمایش "بوعلی سینا" به کارگردانی نوشین بیگلریان و "سیب هفتم" به کارگردانی فرزاد لباسی که از همدان در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان حضور دارند، نیز به نمایش در می آید.

بهروزپور با بیان اینکه متأسفانه سال‌هاست در حوزه کودک کارهای اندکی تولید شده است افزود: دنیای کودکان و نوجوانان با دنیای بزرگسالان متفاوت است و آثار نمایشی ساخته شده برای این قشر باید با نگاهی متفاوت تولید شود.

مسئول انجمن نمایشی استان همدان با تاکید بر اینکه نمایشهای تولیدی برای کودکان و نوجوانان نیازمند به کارگیری جنبه علمی و تجربه کاری در کنار هم است گفت: در این صورت نمایشی متناسب با علایق و آموزه‌های رفتاری و تربیتی کودکان ساخته می شود

هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان از 15 تا 20 آبان ماه در همدان برگزار می شود.