18 نشریه کودک و نوجوان برای حضور در بخش کودک و نوجوان نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات نام‌نویسی کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود این تعداد به 20 نشریه افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در حال حاضر 30 نشریه کودک و نوجوان در کشور وجود دارد که برخی از آن‌ها منتشر نمی‌شوند. با توجه به نخستین تجربه بخش کودک و نوجوان در نمایشگاه مطبوعات، تاکنون استقبال بسیار خوبی از سوی نشریات کودک و نوجوان برای شرکت در این رویداد صورت گرفته است.

علاوه بر نشریات داخلی کودک و نوجوان، شبکه رادیویی کودک نیز در نمایشگاه مطبوعات حضور خواهد داشت. طراحی و اجرای طولانی‌ترین روزنامه دیواری دانش‌آموزی جهان در بخش کودک و نوجوان نمایشگاه مطبوعات، از دیگر بخش‌های در نظر گرفته شده در این رویداد فرهنگی است.

این روزنامه دیواری به طول یک کیلومتر، توسط صدها نفر از دانش‌آموزان منطقه 15 آموزش و پرورش تهران در سالن کودک و نوجوان نمایشگاه مطبوعات امسال طراحی و اجرا خواهد شد.

هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها، سوم تا دهم آبان‌ماه امسال، در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.