فروش هواپيماهاي بدون خلبان از سوي رژيم صهيونيستي به چين با واكنش تند و عصبانيت وزارت دفاع آمريكا روبرو شده است اين امر بحران بي سابقه اي را ميان پنتاگون و تل آويو به وجود آورده كه حتي صهيونيست ها نيز به آن اقرار كرده اند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه يديعوت آحارونوت اسرائيل به وجود بحران در روابط اين رژيم با وزارت دفاع آمريكا " پنتاگون" به علت فروش هواپيماهاي بدون سرنشين و بدون اطلاع وزارت دفاع آمريكا به چين اعتراف كرد.

عاموس يارون مديركل وزارت امنيت رژيم اسرائيل با اعتراف به وجود اين بحران گفت قطعا ميان ما و پنتاگون بحران وجود دارد.

به نوشته اين روزنامه ، يارون در مقابل كميته خارجي وامنيتي پارلمان (كنيست ) گفت : بايد اين بحران را در اسرع وقت برطرف كرد.

اما اين مسئول اسرائيلي از اعطاي جزئيات بيشتري درباره بحران كنوني با پنتاگون خودداري كرد اين بحران در پي فروش هواپيماهاي كوچك بدون خلبان به چين بروز كرد وي گفت مساله فوق العاده محرمانه است و نمي توان جزئياتي را بيشتر از آنچه در مطبوعات منتشر شده است افشا كرد زيرا مي ترسد در صورت ارائه جزئيات در مقابل اعضاي كميته امنيتي و خارجي اين جزئيات به رسانه ها نيز درز پيدا كند .

شايان ذكر است در پي فروش تجهيزات پيشرفته اسرائيلي به چين كه باعث عصبانيت مقامات آمريكا شد و حتي يك مقام بلندپايه آمريكايي خواستار بركناري همتاي اسرائيلي خود شد، مقامات اسرائيل در موضعگيري شديد دولت بوش را دولتي حسود نسبت به تل آويو خواندند كه چشم ديدن پيشرفت هاي نظامي تل آويو را ندارد. 

رئيس كميته امنيتي و امور خارجي كنيست (پارلمان) اسرائيل از وجود تنش ميان اين رژيم و آمريكا درباره فروش سلاحهاي اسرائيلي به چين سخن گفت.

يوفال اشناينترگفت: از يك يا دو سال پيش به خاطر فروش سلاح به چين از سوي تل آويو تنشي در روابط با آمريكا نمايان شده است كه از ديد مردم مخفي مانده بود.

مسئولان اسرائيلي هم به سرعت درخواست آمريكا را براي بركناري عاموس مامورخريد سلاح به كشورهاي خارجي رد كردند .

مسئولان اسرائيلي به آمريكا حمله ور شدند و اين كشور را به تلاش براي مانع تراشي در مقابل فعاليت هاي تجارت نظامي خود متهم كردند.مسئولان اسرائيلي معاون وزير دفاع آمريكا را به تنش آفريني متهم كردند.

طي روزهاي اخير بحران بي اعتمادي شديدي ميان اسرائيل و آمريكا درپي فروش سلاح و تجارب نظامي اسرائيلي به چين بروز كرد، هرچند تلاش هايي براي حل اختلافات پيش از تشديد ووخامت آن شروع شده اما واكنش مقامات اسرائيل به آن با حمله به برخي از شخصيت هاي برجسته آمريكايي به شكل بي سابقه اي در تاريخ روابط دوجانبه طرفين همراه شده است .

جناح افراطي وزارت دفاع آمريكا كه از حاميان سرسخت رژيم صهيونيستي است از قراردادهاي نظامي اين رژيم با ديگر كشورها بدون در نظرگرفتن نظرات آمريكا به ستوه آمده است.

به گزارش مهر،  پس از دو رسوايي جاسوسي و فروش جنگنده ها به چين  حتي  افراطيون پنتاگون كه به گرايش جانبدارانه از اسرائيل مشهور هستند را به ستوه آورد.

سران پنتاگون در نامه شديداللحني به مسئولان اسرائيلي از آنها خواسته اند جنگنده هاي بدون خلباني را كه بدون اطلاع و هماهنگي با واشنگتن به چين فروخته بودند و براي انجام بهينه سازي لازم دوباره از چين گرفته بودند را بارديگر به پكن بازنگردانند .